Η εκδίκηση μιας γυναίκας, οι sex tapes, το ψαλίδι κήπου και ο... ευνούχος

Η εκδίκηση μιας γυναίκας, οι sex tapes, το ψαλίδι κήπου και ο... ευνούχος

Ιστορία θρίλερ για ένα ζευγάρι στην Κόρντομπα της Αργεντινής - Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στον 40χρονο

0000brmain23
Είναι από τις υποθέσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε κινηματογραφικό σενάριο και να προβληθεί ως ένα πετυχημένο θρίλερ. Η ιστορία μας εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή, με πρωταγωνίστρια μία 26χρονη. Η νεαρή γυναίκα αποδείχθηκε... σατανικά εκδικητική, καθώς έκοψε το πέος του συντρόφου της με ψαλίδι κήπου, προκειμένου να τον εκδικηθεί για τη δημοσιοποίηση των sex tapes που είχαν «γυρίσει», καταγράφοντας τις στιγμές πάθους μεταξύ τους.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι είχε σχέση με τον 40χρονο Σέρχιο Φερντάντες. Μετά από πολλές περιπέτειες, ο δεσμός τους εξελίχθηκε σε ένα είδος «αρρωστημένης» επαφής. Η κόντρα έφερε τις απειλές και οι απειλές τη δράση. Η κατάσταση έδειχνε να έχει ξεφύγει από τα όρια. Όπως αποδείχθηκε, η 26χρονη και ο 40χρονος όχι μόνο έχασαν τον έλεγχο, αλλά τελικά κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη και τις ίδιες τις ζωές τους.



Κλείσιμο
Το Νοέμβριο του 2017, η Μπρέντα επιτέθηκε στον Σέρχιο με ψαλίδι κήπου ενώ κοιμόταν. Η άγρια και εκδικητική γυναίκα, έκοψε το 90% από το πέος του και κατόπιν τον εγκατέλειψε να σφαδάζει στους πόνους, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο λόγος που η 26χρονη γυναίκά επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της; Ο 40χρονος είχε δημοσιοποιήσει τις sex tapes που είχαν καταγράψει τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Η ίδια, παραχωρώντας συνέντευξη μέσα από τη φυλακή και ενόψει της δίκης που πρόκειται να υποβληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο δικαστήριο της Κόρντομπα, παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, αλλά υποστήριξε ότι δεν του έκοψε το όργανο, αλλά μόνο τον τραυμάτισε.

«Τον άφησα για να καλέσω βοήθεια. Δεν ήθελα να του κάνω κακό», τόνισε η 26χρονη Μπρέντα, η οποία εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της έδειξε στους φίλους του τα βίντεο με το ερωτικό περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης