«Πιπεράτη» συνέντευξη: Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ σύγκρινε τα... προσόντα του, με αυτά του πατέρα του!

«Πιπεράτη» συνέντευξη: Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ σύγκρινε τα... προσόντα του, με αυτά του πατέρα του!

Τι έλεγε για την Μελάνια, αλλά και για το... δράμα που ζούσε στην βίλα του Playboy!

trump_junior
«Πιπεράτες» αποκαλύψεις έκανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχεδόν προ δεκαετίας, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, και όσα έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας αναμένεται να συζητηθούν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έδωσε συνέντευξη στον Άνταμ Κάρολα, στο Λος Άντζελες, το 2007. Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην γυναίκα του, στην Μελάνια Τραμπ, αλλά και στα… προσόντα του ίδιου και του πατέρα του!

«Μπορείς να πιστέψεις την Κόλαση που περνάω; Είμαι στην βίλα του Playboy με την έγκυο γυναίκα μου. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Μπορεί; Την αγαπώ την γυναίκα μου, αλλά αυτό είναι σκληρό» έλεγε τότε, κάνοντας... ραδιοφωνικά παράπονα, επειδή δεν μπορούσε να απολαύσει τα «κουνελάκια» του Χιου Χέφνερ, όπως θα ήθελε...

Ο γιος του Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την… μητριά του, Μελάνια! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον ελκύει η γυναίκα του πατέρα του, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι μία υπέροχη κυρία».

Μάλιστα, αναφερόταν και στην διαφορά ηλικίας που έχει η γυναίκα του, Βανέσα, με την Μελάνια, τονίζοντας ότι έχουν διαφορά πέντε με έξι χρόνια, ενώ αστειευόταν ότι η γυναίκα του είναι μεγαλύτερη από την Μελάνια Τραμπ.

Το πιο... καυτό θέμα, πάντως, ήταν τα... προσόντα πατέρα και γιου. Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει δει τον πατέρα του γυμνό και εάν έχει… μεγαλύτερα προσόντα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, εκείνος απάντησε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να πω το αντίθετο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης