Ξεκίνησαν, όπως είχε προαναγγελθεί και επίσημα, προ ολίγων ημερών, οι εργασίες στα γειτονικά Σκόπια για τη μετονομασία του αυτοκινητόδρομου της χώρας, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, σε αυτοκινητόδρομο «Φιλίας».
Σε ανάλογες ενέργειες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και η διοίκηση της τουρκικής εταιρείας «TAV», η οποία από το 2010 διαχειρίζεται τον αερολιμένα των Σκοπίων, καθώς, με τη δημοσίευση της πρόσφατης απόφασης του υπουργικού συμβουλίου της ΠΓΔΜ, το αεροδρόμιο των Σκοπίων, από «Μέγας Αλέξανδρος», όπως ονομάζεται από το 2006, μετονομάζεται πλέον σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων».
Στις φωτογραφίες του Γαλλικού Πρακτορείου φαίνονται οι εργάτες να «ξηλώνουν» τις πινακίδες με το όνομα «Alexander of Macedonia» («Αλέξανδρος της Μακεδονίας»), προκειμένου να εγκαταστήσουν τις πινακίδες με τη νέα ονομασία, «Λεωφόρος Φιλίας».
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι την αλλαγή αυτή είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο Νταβός της Ελβετίας με τον Αλέξη Τσίπρα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.