Έφηβοι διέρρηξαν sex shop για να κλέψουν μία... κούκλα!

Έφηβοι διέρρηξαν sex shop για να κλέψουν μία... κούκλα!

Δείτε το βίντεο - Δυσκολεύτηκαν να παραβιάσουν την κλειδαριά στο ράφι, αλλά επέμειναν και... τα κατάφεραν, αλλά τους «πρόδωσε» η κάμερα ασφαλείας

Έφηβοι διέρρηξαν sex shop για να κλέψουν μία... κούκλα!
Η παράνοια με τις sex dolls έχει αρχίσει να καταλαμβάνει και νεώτερες ηλικίες, μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν... απρόβλεπτες επιπλοκές! Δύο έφηβοι, οι οποίοι δεν διέθεταν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν το... παιχνίδι τους, διέρρηξαν sex shop προκειμένου να κλέψουν -όχι χρήματα- μία... κούκλα.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην πόλη Γιανγκτζού, στην Κίνα. Οι δύο νεαροί διέρρηξαν το μαγαζί, μπήκαν μέσα και, όπως δείχνει η κάμερα, άνοιξαν ένα γυάλινο ράφι και αφαίρεσαν μία... sex doll.

Αρχικά μάλιστα, δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την κλειδαριά και ο ένας από τους δύο χτύπησε το χέρι του. Για μία στιγμή σκέφτηκαν να κλέψουν κάτι άλλο, αλλά... σαν τη sex doll δεν είναι τίποτα -σκέφτηκαν-, επιστρέφοντας στο αρχικό τους πλάνο.

Τότε ανέλαβε δράση ο δεύτερος έφηβος, ο οποίος τα κατάφερε. Πήραν τη sex doll και εξαφανίστηκαν δίχως να συναντήσουν αντίσταση, καθώς η ώρα ήταν προχωρημένη και η περιοχή δεν αστυνομευόταν.

Την επόμενη ημέρα, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την παραβίαση. Αυτό που δεν πίστευε, ήταν ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν μόνο μία sex doll, την οποία μάλιστα, διαπίστωσε από το βίντεο που είδε στην κάμερα ασφαλείας...
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης