Η σεξουαλική διαστροφή του Χίτλερ: Ερχόταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας!

Η σεξουαλική διαστροφή του Χίτλερ: Ερχόταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας!

Στο νέο βιβλίο του ο ψυχολόγος και συγγραφέας Έλις Πίλγκριμ βασίζεται σε ένα μεγάλο αρχειακό υλικό για να σκιαγραφήσει τον Φύρερ ως έναν ηλίθιο διεστραμμένο, ο οποίος μεταξύ άλλων, ένιωθε ηδονή ότι έβλεπε ταινίες με δολοφονίες και βία

Η σεξουαλική διαστροφή του Χίτλερ: Ερχόταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας!
Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε φέτος στη Γερμανία ισχυρίζεται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας «serial killer με σεξουαλική σύγχυση» και του οποίου οι δολοφονίες στο όνομα του ναζισμού ήταν απόρροια αυτής της αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς. 

«Χίτλερ 1 και Χίτλερ 2 Η σεξουαλική no man's land» του ψυχολόγου και συγγραφέα Έλις Πίλγκριμ βασίζεται σε ένα μεγάλο αρχειακό υλικό για να σκιαγραφήσει τον Φύρερ ως έναν ηλίθιο διεστραμμένο, ο οποίος μεταξύ άλλων, ένιωθε ηδονή ότι έβλεπε ταινίες βίας. 

Μία από τις πηγές του για το βιβλίο που κυκλοφόρησε σε τέσερις συνέχειες, είναι η ηθοποιός της εποχής του Ναζισμού, Μαριάνε Χόπε, την οποία σεβόταν ο Χίτλερ. Όπως εξιστόρησε μία νύχτα στην Καγκελαρία παρακολουθούσε με τον Χίτλερ μία ταινία που λεγόταν «Ο επαναστάτης» για τη ζωή ενός Αυστριακού που εξεγέρθηκε κατά του Ναπολέοντα. 

Κλείσιμο
Σε μία σκηνή ο Αυστριακός πετά ογκόλιθους από την κορυφή ενός βουνού εναντίον των γαλλικών στρατευμάτων. Η Χόπερ είπε: «Εκεί πιστεύω, ο Χίτλερ ένιωσε ένα είδος δέους, και την ώρα που κυλούσαν οι βράχοι πάνω στους Γάλλους έπεσε στα γόνατα και βογγούσε. Δεν ξέρω αν ήταν τρελός, αλλά είχε κάτι σαν οργασμό. Ήθελα να φύγω στη μέση της προβολής. Ο άνθρωπος ήταν τρομακτικός». 

Ο Πίλγκριμ ανέφερε ότι υποπτευόταν πως υπήρχε μία διασύνδεση μεταξύ της σεξουαλικότητας και της βίας στον Χίτλερ, που τού έδινε αυτήν την τεράστια επιθυμία να εξαναγκάζει τους ανθρώπους να δολοφονούν. 

Παρόλα αυτά, από τότε που η «ηδονή για τις δολοφονίες» θεωρείται χαρακτηριστικό των serial killer εγείρεται εένα ερώτημα: Ήταν ο Χίτλερ ένας κατά συρροήν δολοφόνος που σκότωνε για να ικανοποιείται σεξουαλικά; 

Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων που στοίχισε τη ζωή 6 εκατομμυρίων ανθρώπων, τον κατέστησε ως τον μεγαλύτερο serial killer και μάλλον αυτό δείχνει, επισημαίνει ο συγγραφέας. 

«Το ειδικό χαρακτηριστικό των κατά συρροή δολοφονιών είναι η αργή και με εξαιρετικά βασανιστικό τρόπο αφαίρεση ζωής. Αυτό είναι που έκανε ο Χίτλερ με τη συνδρομή των βοηθών του. Η σεξουαλικότητα του Χίτλερ πιστεύω, οδήγησε τον δικτάτορα στον μεγαλύτερο αφανισμό ανθρώπινης ζωής που έχει καταγραφεί ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης