Οι αρχές του ψευδοκράτους δεν διαπίστωσαν παρανομία στο πλοίο C-Star της ομάδας «Defend Europe»

Οι αρχές του ψευδοκράτους δεν διαπίστωσαν παρανομία στο πλοίο C-Star της ομάδας «Defend Europe»

Το πλοίο C-Star της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Europe», έφτασε στο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου με σκοπό να παρεμποδίσει, όπως αρχικά μεταδόθηκε, τη διάσωση μεταναστών - Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του καπετάνιου και μετά τον άφησαν ελεύθερο

Μέχρι αύριο το πρωί θα αποπλεύσει από το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου το πλοίο C-Star της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Europe», το οποίο έφτασε στο λιμάνι με σκοπό να παρεμποδίσει, όπως αρχικά μεταδόθηκε, τη διάσωση μεταναστών. 
 
Οι αρχές του παράνομου τουρκοκυπριακού καθεστώτος προχώρησαν στη σύλληψη του καπετάνιου και του βοηθού καπετάνιου, στους οποίους προσήψαν την κατηγορία της πλαστογραφίας. 
 
Απόψε η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γιενί Ντουζέν» ανέφερε ότι το λιμενικό , αφού έκανε έλεγχο επί του πλοίου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν διαπιστώθηκε κάποια παρανομία και ότι το πλοίο παρέχει υποστήριξη στους πρόσφυγες και μετανάστες της Μεσογείου. Η εφημερίδα προσθέτει ότι αφέθηκαν ελεύθεροι ο καπετάνιος και ο βοηθός του. 

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Paul Joseph Goebbels

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την προσπάθεια αυτή με οποιοδήποτε τρόπο.Ενημερωθείτε από το διαδίκτυο και στηρίξτε όπως μπορείτε,οι αγωνιστές αυτοί πολεμούν για εμάς και την Ευρώπη.Μόνο έτσι θα μπει φρένο στην απόφαση της ντπ να μετατρέψουν τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες σε ζούγκλες.

Προπαγάνδα

Ο όρος "ακροδεξιά" δεν φοβίζει κανέναν πια. Τέλος το παιχνιδάκι με την σπίλωση και την υποβολή ενοχικών συμπλεγμάτων. Ο χειρότερος ολοκληρωτισμός είναι ο κομμουνισμός κι η χειρότερη χούντα είναι αυτή με το γάντι: ο "φιλελευθερισμός". Ορφανά του Γκράμσι και του Τρότσκι, ανήκετε στο παρελθόν. Το μέλλον ανήκει σ'εμάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης