Βίντεο: Του ζήτησαν τα χαρτιά του, και αυτός όχι μόνο τους τράκαρε αλλά επιτέθηκε με φτυάρι

Βίντεο: Του ζήτησαν τα χαρτιά του, και αυτός όχι μόνο τους τράκαρε αλλά επιτέθηκε με φτυάρι

Και στο τέλος έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα

Απίστευτη ήταν η αντίδραση ενός οδηγού γερανού όταν οι επιβάτες ενός φορτηγού του ζήτησαν τα χαρτιά της ασφάλειάς του μετά από μια ελαφρά σύγκρουση που είχαν σε αυτοκινητόδρομο στη Βρετανία.

Αρχικά ο οδηγός του γερανού επιτέθηκε φραστικά στους δύο οδηγούς αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε.

Ο οδηγός του γερανού μπαίνει στο όχημά του και με φόρα πέφτει με την όπισθεν στην μπροστά μεριά του φορτηγού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια κατεβαίνει από το όχημά του και με ένα φτυάρι στα χέρια σπάει το τζάμι του φορτηγού με τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Τελικά σαν να μην έχει συμβεί τίποτε ο εξοργισμένος οδηγός αποχωρεί από το σημείο.«Ευτυχώς κανείς από τους δύο επιβάτες στο φορτηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά αν και είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να εντοπιστεί ο «τρελός» οδηγός.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

paki bro

like a dude!

Πολιτισμός!

Ταξικός αδερφός μαινόμενος!!! ...αλλά οι κάμερες ασφαλείας πάντα είναι με το μέρος του θύτη...όχι όπως εδώ όπου οι αναρχοπρεζέμποροι δεν θέλουν κάμερες, επικαλούμενοι παπαριές....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

guterres

Τον ανθρωπισμό των χωρών που φιλοξενούν τους πρόσφυγες ακόμη και όταν παλεύουν με τις δικές τους οικονομικές προκλήσεις αναγνωρίζει σε μήνυμά του ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών