Ο Μπιλ Κλίντον πλέκει το εγκώμιο της Χίλαρι, της «καλύτερης φίλης του»

Ο Μπιλ Κλίντον πλέκει το εγκώμιο της Χίλαρι, της «καλύτερης φίλης του»

Με μία ομιλία σε απόλυτα προσωπικό ύφος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρέθεσε όλα τα προτερήματα της συζύγου του που θα διεκδικήσει το ίδιο αξίωμα

Ο Μπιλ Κλίντον πλέκει το εγκώμιο της Χίλαρι, της «καλύτερης φίλης του»
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του μετά την ιστορική εκλογή της στην προεδρική υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος. 

Για τον Κλίντον, η Χίλαρι, η γυναίκα που δεν τον άφησε στα κρύα του λουτρού όταν έγινε γνωστή  η εξωσυζυγική του σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι, είναι ηγέτης από φυσικού της με μια εσωτερική αίσθηση του καθήκοντος ευθύνης. 

«Η Χίλαρι έχει το μοναδικό χάρισμα να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που μειώνουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε, ενώ είναι η καλύτερη εκπρόσωπος της αλλαγής που έχω γνωρίσει»,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλίντον.

Μετά από μια σκληρή προεκλογική εκστρατεία στους προκριματικούς κύκλους που προηγήθηκαν, η Κλίντον είναι από χθες και επισήμως η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, έναντι της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων.

Ο σύζυγός της υποστήριξε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι υπό τον Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν τη σύζυγό του, τονίζοντας ότι προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως «κινούμενο σχέδιο».«Ωστόσο, η πραγματική ζωή και οι προκλήσεις της είναι εντελώς διαφορετικές», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στο πλήθος των συνέδρων τόνισε: «Κάνατε πραγματικά καλά, γιατί επιλέξατε την καλύτερη». 
Κλείσιμο

Ο Μπιλ Κλίντον τόνισε επίσης ότι η Χίλαρι είναι ακτιβίστρια για την κοινωνική δικαιοσύνη από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους ως φοιτητών της Νομικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά την προσφορά νομικής βοήθειας σε φτωχούς ανθρώπους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης