Συνελήφθη ο επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ

Συνελήφθη ο επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι κατηγορείται για επίθεση κατά δημοσιογράφου - Δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι η Φιλντς απλώς επιζητά την προσοχή

Συνελήφθη ο επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ
Δεν είναι αρκετά τα «εκρηκτικά» περιστατικά που σημειώνονται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τώρα προστίθεται και η σύλληψη του μάνατζέρ του με την κατηγορία της άσκησης βίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, συνελήφθη με την κατηγορία σωματικής παρενόχλησης σε δημοσιογράφο προ εβδομάδων.

Ο Λεβαντόφσκι κατηγορείται ότι έπιασε το μπράτσο της δημοσιογράφου του Breitbart News, Μισέλ Φιλντς, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μώλωπα.

Κλείσιμο
Αναλυτικότερα, η Φιλντς λέγεται πως επιχειρούσε να θέσει ερώτημα στον Τραμπ, ωστόσο, ο Λεβαντόφσκι την σταμάτησε ασκώντας βία.

Ο επικεφαλής της καμπάνιας αρνείται τις κατηγορίες με ανακοίνωση του γραφείου του Τραμπ να υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος είναι «απόλυτα αθώος» και ότι η δημοσιογράφος απλώς θέλει λίγα λεπτά επιπλέον προσοχής.

«Θα δηλώσει ότι δεν είναι ένοχος και αναμένει την ημέρα που θα εμφανιστεί στο δικαστήριο
», αναφέρει επιπλέον η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, η αμερικανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την συγκέντρωση κατά την οποία σημειώθηκε το περιστατικό, στα οποία καταγράφεται ο Λεβαντόφσκι να αρπάζει το μπράτσο της Φιλντς, ενώ προσπαθεί να προσεγγίσει τον εκκεντρικό επιχειρηματία.

Η αναφορά των αστυνομικών αρχών αναφέρει πως ο Λεβαντόφσκι «άρπαξε το αριστερό χέρι της Φιλντς με το δεξί του χέρι κάνοντάς την να γυρίσει και να οπισθοχωρήσει». Την ίδια ώρα, η αναφορά κάνει λόγο για «τραυματισμό» από βίαιη λαβή.

Στιγμιότυπο από το περιστατικό βίας



Βίντεο από το περιστατικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης