Ξυλοκοπημένος σε βίντεο των απαγωγέων του ο γιος του Καντάφι

Ξυλοκοπημένος σε βίντεο των απαγωγέων του ο γιος του Καντάφι

Με μαυρισμένα μάτια από το ξύλο λέει πως είναι «ευτυχής» και ζητά πληροφορίες για την τύχη ιμάμη που «εξαφανίστηκε» στη Λιβύη το 1978 

Ξυλοκοπημένος σε βίντεο των απαγωγέων του ο γιος του Καντάφι
Ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι Χάνιμπαλ να ζητά πληροφορίες για τον ιμάμη Μουσά αλ-Σαντρ, κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο αφότου έγινε γνωστό πως απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του. 

Στο οπτικό ο Χανιμπαλ Καντάφι φαίνεται ξυλοκοπημένος, με σημάδια στο πρόσωπο, όμως λέει με μαυρισμένα από το ξύλο μάτια, πως είναι «υγιείς, ευτυχής και χαλαρός». 

Ο ιμάμης αλ-Σαντρ και δύο σύντροφοι του έχουν εξαφανιστεί από το 1978, κατά την διάρκεια ταξιδιού τους στην Τρίπολη της Λιβύης. Ο Λίβανος τότε κατηγόρησε για την εξαφάνισή τους τον τότε κυρίαρχο της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Ο Χάνιμπαλ Καντάφι, που σήμερα είναι 40 ετών, είναι ο πέμπτος γιος του άλλοτε απόλυτου άρχοντα και της δεύτερης γυναίκας του Σαφία Φαρκάς. 

Κλείσιμο
Λέγεται ότι οι απαγωγείς του αναζητούσαν αυτό ακριβώς, δηλαδή πληροφορίες για την τύχη του ιμάμη, όμως οι αρχές διερευνούν την περίεργη αυτή υπόθεση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης