Άγρια Δύση: Γυναίκα πυροβολεί εν ψυχρώ ύποπτο που προσπαθεί να διαφύγει (βίντεο)

Άγρια Δύση: Γυναίκα πυροβολεί εν ψυχρώ ύποπτο που προσπαθεί να διαφύγει (βίντεο)

Μία αμερικανίδα, κατά τα πρότυπα του Φαρ Ουέστ, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της, σηκώνει το όπλο και πυροβολεί χωρίς δεύτερη σκέψη -και πισώπλατα- κατά ενός μαύρου ύποπτου δράστη μιας ληστείας 

Άγρια Δύση: Γυναίκα πυροβολεί εν ψυχρώ ύποπτο που προσπαθεί να διαφύγει (βίντεο)
Το βίντεο που παρακολουθούμε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οποιαδήποτε κουβέντα για την οπλοφορία στην Αμερική είναι βοή -ή μάλλον πυροβολισμός- βοώντων εν τη ερήμω. Στις εικόνες που βλέπουμε, υπάρχει ένας σχετικός αναβρασμός καθώς μια ομάδα ανθρώπων έχουν καταφέρει να πιάσουν έναν κλέφτη που ελάχιστα λεπτά πριν είχε αποπειραθεί να κλέψει την τσάντα μιας γηραιάς κυρίας.

Κάποια στιγμή ο μαύρος ύποπτος για την ληστεία, καταφέρνει να ξεφύγει από την ομάδα. Και τότε η... Καλάμιτι Τζέϊν της παρέας αποφασίζει να πάρει τον νόμο του Φαρ Ουέστ στα χέρια της, και σηκώνοντας το όπλο που είχε μαζί της, πυροβολεί εν ψυχρώ και από πίσω τον μαύρο που προσπαθεί να διαφύγει.

Η σφαίρα όπως φαίνεται δεν του καταφέρνει κάποιο σοβαρό πλήγμα, όμως τον σωριάζει στο έδαφος, και λίγο μετά οι υπόλοιποι καταφέρνουν και τον πιάνουν. Όσο για την ηρωΐδα της ημέρας, προφανώς σε κατάσταση νευρωτικής έξαψης, περιφέρεται με το όπλο ανάμεσα σε όσους έχουν παρακολουθήσει την σκηνή, και όπως είναι αναμενόμενο την επιβραβεύουν για την πράξη της.

Για την ιστορία, ο δράστης είναι ο 27χρονος Αντρέ Ντόσον, ο οποίος τελικά δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ενώ η αστυνομία αναζητά την γυναίκα του βίντεο. Προφανώς για να της δώσουν τα εύσημα για την πράξη της και μαζί το αστεράκι του σερίφη του Τέξας...


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης