Ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ αποκάλυψαν τον λόγο του χωρισμού τους

Ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ αποκάλυψαν τον λόγο του χωρισμού τους

Το δημοφιλές τηλεοπτικό ζευγάρι, που απασχόλησε με τον έρωτά του τους απανταχού θαυμαστές του επί 30 και πλέον χρόνια, έβαλε τελεία στην σχέση του τον περασμένο Αύγουστο - Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ αποκάλυψαν τον λόγο του χωρισμού τους
Ο γοητευτικός Κέρμιτ και η πληθωρική σύντροφός του, Μις Πίγκυ, υπήρξαν ζευγάρι και πρωταγωνιστές στο The Muppets, από το 1979, όταν αρραβωνιάστηκαν, χωρίς όμως να προχωρήσουν παραπέρα και να παντρευτούν. Το ζευγάρι, που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, έβαλε τίτλους τέλους στην θυελλώδη σχέση του, μόλις τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα πριν αρχίσουν τα νέα επεισόδια του «The Muppets» από το κανάλι ABC.

Κλείσιμο


Την Δευτέρα, χωρισμένοι πλέον, ο Κέρμιτ και η πρώην σύντροφός του, εμφανίστηκαν στο νυχτερινό σόου του Τζίμι Κίμελ, για να προωθήσουν την νέα εκπομπή τους. Όπως κάθε πολιτισμένο ζευγάρι στην εποχή μας, οι δύο πρώην σύντροφοι θα εξακολουθούν να εργάζονται μαζί, παρόλο που ο Κέρμιτ έχει βρει ήδη ένα νέο έρωτα στα μάτια της Ντενίζ, μιας νεαρής γοητευτικής γουρουνίτσας, που εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγκ του ABC.



Ο Τζίμι Κίμελ δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει το διάσημο ζευγάρι για τους λόγους του αναπάντεχου χωρισμού του. Η Μις Πίγκυ πήρε αυθόρμητα τον λόγο, αφού άλλωστε ήταν εκείνη που αποφάσισε να δώσει τέλος στην μακροχρόνια σχέση του ζευγαριού και εξήγησε στον παρουσιαστή, ότι οι διαφωνίες της καθημερινότητας, όπως το καπάκι της τουαλέτας, που προφανώς «λέρωνε» ο Κέρμιτ, τα άπλυτα πιάτα που μαζευόντουσαν στον νεροχύτη και άλλα παρόμοια μικροπράγματα, σκότωσαν, τελικά, έναν μεγάλο έρωτα.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Κέρμιτ για την νέα του σχέση και για την ηλικία της Ντενίζ, που είναι πολύ μικρή, για να πάρει μια απάντηση από τον δημοφιλή βάτραχο, που ήταν «γροθιά στο στομάχι» της Μις Πίγκυ. «Είναι αρκετά μεγάλη, αλλά όχι τόσο μεγάλη, όσο θα μπορούσε να είναι», απάντησε ο Κέρμιτ.



Πάντως, η Μις Πίγκυ έδειξε να μην χάνει το κέφι της και προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας πως ό,τι και αν κάνει γίνεται πρωτοσέλιδο και έκανε σύγκριση της δημοτικότητάς της με αυτή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής δεν έχασε βέβαια την ευκαιρία να ρωτήσει το ζευγάρι, αν υπάρχει περίπτωση να είναι πάλι μαζί, για να πάρει ως απάντηση ένα ηχηρό «όχι» και από τους δύο μαζί ταυτόχρονα...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης