«Τhe Muppets»: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κέρμιτ

«Τhe Muppets»: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κέρμιτ

Ονομάζεται Denise και είναι στέλεχος μάρκετινγκ στο ABC 

«Τhe Muppets»: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κέρμιτ
Καινούργια κοπέλα φαίνεται πως έχει ο Κέρμιτ ο βάτραχος η οποία ονομάζεται Denise, και είναι.... στέλεχος μάρκετινγκ στο ABC.

Η σειρά «Τhe Muppets» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 22 Σεπτεμβρίου ωστόσο φαίνεται πως τα... πράγματα θα δυσκολέψουν αφού η  Miss  Piggy και πρώην σύντροφος του Κέρμιτ θα είναι παρουσιάστρια σε ένα late nigth talk show, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Daily News».

Ο Κέρμιτ και η Miss Piggy συγκλόνισαν τον κόσμο της ψυχαγωγίας τον περασμένο μήνα όταν ανακοινώθηκε το τέλος της 30ετούς σχέσης τους μέσα από μία ανακοίνωση. 

«Μετά από προσεκτική σκέψη, συλλογισμό και αντιπαραθέσεις, η Μις Πίγκυ πήρε τη δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στη ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί στην τηλεόραση και σε όλα τα media του πλανήτη. Ωστόσο οι προσωπικες μας ζωές είναι τώρα χωριστές και διακριτές και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πλέον άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κοκ. Αυτ΄είναι το μοναδικό σχόλιό μας για αυτό το ιδιωτικό θέμα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», είχαν γράψει τότε στο Facebook. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης