Ντροπή: Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τον μικρό Αϊλάν για να αποτρέψουν τη φύγη των Σύρων

Ντροπή: Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τον μικρό Αϊλάν για να αποτρέψουν τη φύγη των Σύρων

«Οι πρόσφυγες από τη Συρία διαπράττουν "μεγάλη και επικίνδυνη αμαρτία" με το να αναζητούν καταφύγιο στη Δύση» αναφέρεται στο επίμαχο άρθρο του περιοδικού Νταμπίκ

Ντροπή: Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τον μικρό Αϊλάν για να αποτρέψουν τη φύγη των Σύρων
Σε ένα νέο επίπεδο έφτασε την προπαγάνδα το Ισλαμικό Κράτος το οποίο δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία του μικρού Αϊλάν Κούρντι που συγκλόνισε την υφήλιο προκειμένου να αποτρέψει τους κατοίκους της Συρίας από το να φύγουν από τη χώρα.

Η φωτογραφία, όπως μεταδίδει ο Guardian, δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού των τζιχαντιστών "Νταμπίκ" στο οποίο οι πρόσφυγες κατηγορούνται γιατί χαραμίζουν τις «ζωές και τις ψυχές» των παιδιών με το να φεύγουν για την Ευρώπη.

Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο να υποστηρίζουν δείχνοντας τη φωτογραφία του 3χρονου αγοριού ότι όσοι αναζητούν ασφαλές καταφύγιο από τον άγριο εμφύλιο στη Συρία είναι άξιοι της μοίρας τους.

Κλείσιμο
«Οι πρόσφυγες από τη Συρία διαπράττουν "μεγάλη και επικίνδυνη αμαρτία" με το να αναζητούν καταφύγιο στη Δύση» αναφέρεται στο επίμαχο άρθρο. «Είναι λυπηρό ότι ορισμένοι Σύροι και Λίβυοι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τις ψυχές και τις ζωές όσων είναι υπεύθυνοι για να αναθρέψουν κάτω από τον νόμο της Σαρίας θυσιάζοντας πολλά από αυτά κατά τη διάρκεια του επικίνδυνου ταξιδιού στις χώρες των σταυροφόρων που κυβερνώνται από το νόμο της αθεΐας και της ντροπής» συμπληρώνεται στο άρθρο-ντροπή.

Στο ίδιο τεύχος οι τζιχαντιστές δημοσιεύουν ένα φωτογραφικό δισέλιδο «γιορτάζοντας» την καταστροφή του αρχαίου ναού του Βήλου στην Παλμύρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης