Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχω χρόνο για ταξίδια, η Αμερική με έχει ανάγκη!

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχω χρόνο για ταξίδια, η Αμερική με έχει ανάγκη!

Δεν έχω χρόνο για ταξίδια στο εξωτερικό, δήλωσε το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχω χρόνο για ταξίδια, η Αμερική με έχει ανάγκη!
"Ταξίδια; Δεν έχω χρόνο για ταξίδια στο εξωτερικό. Οι ΗΠΑ έχουν ανάγκη την προσοχή μου τώρα", δήλωσε με σοβαρό ύφος o Ντόναλντ Τραμπ, το φαβορί των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, σε δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας "Independent".

Ο μεγιστάνας του real estate, ο οποίος σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί ανάμεσα στους υπόλοιπους Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους, παραδέχεται ότι για την ώρα δεν έχει κανέναν σύμβουλο. Ό,τι κάνει κι ό,τι λέει δημοσίως, το αποφασίζει μόνος και αν κρίνουμε από την δημοτικότητά του, τα καυστικά του σχόλια για τις γυναίκες και τους μετανάστες τον έχουν κάνει περιζήτητο.

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, η χώρα μας έχει τόσα προβλήματα, οι υποδομές μας καταρρέουν, οι γέφυρες, τα αεροδρόμια. Έχουμε τόσα προβλήματα που σκοπεύω να περάσω πολύ χρόνο εδώ. Θα φτιάξουμε τη χώρα μας», δήλωσε σε Βρετανό δημοσιογράφο αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας επίσκεψης εκτός αμερικανικού εδάφους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Για να είναι ενήμερος για το τι συμβαίνει στον κόσμο , όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, "ρουφά" τον ημερήσιο αλλά και τον περιοδικό Τύπο. "Διαβάζω πολλές εφημερίδες. Διαβάζω επίσης πολλά περιοδικά.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που μου αρέσουν και τους σέβομαι", είπε ο Ντόναλντ Τραμπ προσθέτοντας πως, σε δύο με τρεις εβδομάδες , θα ορίσει έναν ή και περισσότερους συμβούλους εξωτερικής πολιτικής. 
Κλείσιμο

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει ήδη επιπλήξει τους Γερμανούς ηγέτες που πίστεψαν ότι οι ΗΠΑ θα αντιπαρατεθούν με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για το ουκρανικό ενώ έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Κίνας για νομισματική "χειραγώγηση".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης