«Τύφλα» στο μεθύσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε θεατρική παράσταση

«Τύφλα» στο μεθύσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε θεατρική παράσταση

Ο 65χρονος Γάλλος ηθοποιός έχασε τα λόγια του, άσκησε κριτική στους πολιτικούς, προσπάθησε να διαβάσει κείμενα δίχως αποτέλεσμα

«Τύφλα» στο μεθύσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε θεατρική παράσταση
Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος προ μηνών επανήλθε στο προσκήνιο για το επίμονο «φλερτ» του με τη Ρωσία, απολαμβάνει το αλκοόλ.



Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ξεκινά να πίνει το αγαπημένο το κρασί από τις δέκα το πρωί καταλήγοντας να καταναλώνει μέχρι και 14 μπουκάλια την ημέρα.

Κλείσιμο


Ο 65χρονος, λοιπόν, ηθοποιός που πρόσφατα υποδύθηκε τον Ντομινίκ Στρος Καν στην ταινία «Welcome To New York», με θέμα το σεξουαλικό σκάνδαλο του πρώην ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έδωσε πραγματικό σόου όταν υπό την επήρεια αλκοόλ παρουσιάστηκε στο θέατρο Flagey των Βρυξελλών.



Προσκεκλημένος για τα 100 χρόνια του θεάτρου, ο Γάλλος πρωταγωνιστής της «Πράσινης Κάρτας», όχι μόνο δεν μπορούσε να αρθρώσει σωστά, αλλά όσα τελικά κατάφερνε να πει δεν ήταν σχετικά με το θέμα της παράστασης, με αποτέλεσμα το κοινό να τον παρακολουθεί σαστισμένο.



Το θέαμα με τίτλο «Η νύχτα μας ανήκει» είχε δομηθεί πάνω στην εναλλαγή ποίησης και μουσικής, με τον Ντεπαρντιέ να έχει κληθεί να διαβάσει κείμενα ποιητών, ακόμα και του γιου του που έχασε τη ζωή του προ έξι ετών.

Ωστόσο, μίση ώρα αργότερα η παράσταση διεκόπη, καθώς ο ηθοποιός δεν ήταν συγκεντρωμένος, δε μπορούσε να συγχρονιστεί με τους μουσικούς, καθώς μιλούσε ακόμα και όταν εκείνοι έπαιζαν, ενώ δεν κατάφερε ούτε να διαβάσει τα κείμενα που του είχαν δοθεί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παραληρήματός του, βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική και στο πολιτικό σύστημα του Βελγίου λέγοντας: «Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Αδιαφορούν. Αλλά δε θέλω να κάνω πολιτική συγκέντρωση εδώ. Σας αγαπώ. Δεν κάνω πολιτική εγώ. Να πάνε στο διάολο!».

Στη συνέχεια και αφού φαινομενικά έδειχνε να έχει ξεσπάσει, επιχείρησε να διαβάσει μία φράση από ένα κείμενο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και προσπάθησε άλλες δύο φορές, μάταια.

Ένας από τους θεατές μετά την άδοξη λήξη της παράστασης δήλωσε πως ο ηθοποιός ήταν «εμφανώς μεθυσμένος. Προσπάθησε να μιλήσει με δυσκολία. Μετά επιχείρησε να διαβάσει ένα κείμενο. Το άφησε και μετά μίλησε για την πολιτική στο Βέλγιο και έπειτα αναζήτησε το κείμενο που είχε αφήσει, ρωτώντας ποια σελίδα έπρεπε να διαβάσει».

Βέβαια, όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα παλαιότερα είχε δηλώσει ο ίδιος, καθώς είχε ισχυριστεί ότι με μία γουλιά ροζέ κρασί αισθάνεται «φρέσκος σαν μαργαρίτα». Μάλλον, πάνω από μία γουλιά τον κάνει να αισθάνεται μαραμένη μαργαρίτα…
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης