Τα μπλουζάκια Πούτιν φιλοδοξούν να κατακτήσουν και το Βελιγράδι

Τα μπλουζάκια Πούτιν φιλοδοξούν να κατακτήσουν και το Βελιγράδι

Η ιδέα για τα T-shirts με τη μορφή του Βλαντίμιρ Πούτιν «γεννήθηκε» στη Μόσχα πριν από λιγότερο από μισό χρόνο, όταν μια ομάδα νεαρών σχεδιαστών δημιούργησαν 5000 τέτοια μπλουζάκια, με συνθήματα, όπως: «Η Κριμαία είναι δική μας», «Ο Πούτιν είναι παγκόσμιος ηγέτης»

Τα μπλουζάκια Πούτιν φιλοδοξούν να κατακτήσουν και το Βελιγράδι
Μετά τη Μόσχα και τη Νέα Υόρκη, ήρθε η σειρά του Βελιγραδίου για να προωθηθεί η... μόδα των T-shirts με τη μορφή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μπλουζάκια με τη μορφή του Ρώσου προέδρου, φιλοτεχνημένη από νεαρούς καλλιτέχνες, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη σερβική πρωτεύουσα, όπου στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται ο Ρώσος πρόεδρος προκειμένου να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση, με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από την απελευθέρωση του Βελιγραδίου από τα ναζιστικά στρατεύματα, στις 20 Οκτωβρίου 1944.

Η ιδέα για τα T-shirts με τη μορφή του Βλαντίμιρ Πούτιν «γεννήθηκε» στη Μόσχα πριν από λιγότερο από μισό χρόνο, όταν μια ομάδα νεαρών σχεδιαστών δημιούργησαν 5000 τέτοια μπλουζάκια, με συνθήματα, όπως: «Η Κριμαία είναι δική μας», «Ο Πούτιν είναι παγκόσμιος ηγέτης» κ.λπ.

Πέραν κάθε προσδοκίας, τα μπλουζάκια έγιναν ανάρπαστα την ίδια, μάλιστα, ημέρα που μπήκαν στα ράφια ορισμένων εκ των μεγαλύτερων καταστημάτων της Μόσχας. Ύστερα απ' αυτό το επιτυχημένο ντεμπούτο, ακολούθησαν κι άλλες πωλήσεις, με την ίδια επιτυχία.

Την περασμένη εβδομάδα, μια ομάδα σχεδιαστών της Νέας Υόρκης πήγαν ένα βήμα παρακάτω και άνοιξαν ένα ειδικό μαγαζί, όπου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, πωλούνται «Πούτιν T-shirts».
Κλείσιμο

Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία του χολιγουντιανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ με ένα τέτοιο μπλουζάκι.

Πλέον, τα T-shirts με τη μορφή του Ρώσου προέδρου πωλούνται και στο κέντρο του Βελιγραδίου, αν και μέχρι στιγμής δεν είναι πολλοί αυτοί που τα φορούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης