Νεκροί από ισραηλινά πυρά οι ύποπτοι της απαγωγής των τριών εφήβων

Νεκροί από ισραηλινά πυρά οι ύποπτοι της απαγωγής των τριών εφήβων

Σε ανταλλαγή πυρών στη Δυτική Όχθη

Σε ανταλλαγή πυρών με τις ισραηλινές δυνάμεις σκοτώθηκαν οι δύο Παλαιστίνιοι που ήταν ύποπτοι για την απαγωγή και τη δολοφονία των Ισραηλινών εφήβων, η οποία είχε πυροδοτήσει την αναζωπύρωση του καλοκαιριού.

Εκρπόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο αντισυνταγματάρχης Πέτερ Λέρνερ, είπε πως οι δύο ύποπτοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη Δυτική Όχθη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον Μαρουάν Καουασμέχ και τον Αμέρ Αμπού Αϊσέχ που κατηγορούνταν για την απαγωγή και μετέπειτα δολοφονία των τριών εφήβων τον Ιούνιο, αλλά διέφευγαν της σύλληψης. 

Την απαγωγή είχε ακολουθήσει η τυφλή απαγωγή ενός Παλαιστίνιου εφήβου από ομάδα Ισραηλινών, ο οποίος και είχε βρεθεί αργότερα επίσης δολοφονημένος.

Τα σπίτια των δύο φυγόδικων υπόπτων είχαν κατεδαφιστεί ενδιάμεσα από τον ισραηλινό στρατό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gilet-jaune

Το AP επικαλείται τις περιπτώσεις δώδεκα καταστημάτων - Συγκεκριμένα, τα έξι από αυτά, στο Κάιρο, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι δεν πωλούν πλέον κίτρινα γιλέκα

eu_terrorism

Βάσει εμπεριστατωμένης μελέτης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει συστάσεις για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης, τη βελτίωση της διαλειτουργικότητας των δεδομένων και την υποστήριξη των θυμάτων