Η ΕΚΤ άφησε ακάλυπτο τον Τσίπρα για τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ
«Το ότι υπήρξε συνάντηση δεν σημαίνει ότι αποδεχθήκαμε και τις απόψεις του», σχολίασαν κύκλοι του Μάριο Ντράγκι για τις συζητήσεις του περασμένου Ιουνίου
Σε «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ ανέφερε ότι κατά την παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι «κανείς δεν με έκοψε λέγοντας μου ότι αυτά που λες οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή» ή «δεν είναι βιώσιμα», προχώρησαν κύκλοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ίδιοι κύκλοι σχολίαζαν αρχικά ότι η συνάντηση μεταξύ των κυρίων Ντράγκι και Τσίπρα τον Ιούνιο ήταν ιδιωτική.
Συμπλήρωσαν, δε, ότι η ΕΚΤ έχει ως αρχή να συναντάται με πολιτικούς παράγοντες από χώρες που είναι σε πρόγραμμα, κάτι που βεβαίως δεν συνεπάγεται την αποδοχή των απόψεών τους.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.