Κλέφτης… παιχνιδιών ο πρίγκιπας Γεώργιος

Κλέφτης… παιχνιδιών ο πρίγκιπας Γεώργιος

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με χαριτωμένη νεαρά που της απέσπασε το πολύχρωμο παιχνίδι της

Κλέφτης… παιχνιδιών ο πρίγκιπας Γεώργιος

Μπορεί η εμφάνιση της Δούκισσας του Κέϊμπριτζ να τράβηξε όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Νέα Ζηλανδία, αλλά την παράσταση… έκλεψε ο οκτώ μηνών γιος της, πρίγκιπας Γεώργιος.


Κλείσιμο

Ο χαριτωμένος ξανθός δεν πέρασε απαρατήρητος όταν βρέθηκε μαζί με άλλα παιδάκια της ηλικίας του σε ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο του προεδρικού μεγάρου του Ουέλλινγκτον.


Ακόμα και αν δεν έκλαψε καθόλου, ακόμα και αν φάνηκε να παίζει αμέριμνος με τα υπόλοιπα παιδάκια, με τη μαμά και τον μπαμπά του να κοιτούν με αγωνία τις κινήσεις του, τελικά ένα περιστατικό παραλίγο να προκαλέσει… διπλωματικό επεισόδιο.

Ο μικρός Γεώργιος, λοιπόν, μπουσούλησε προσεκτικά και μελετημένα με σκοπό να προσεγγίσει μία χαριτωμένη νεαρά.

Ωστόσο, στόχος δεν ήταν να… κλέψει την καρδιά της γλυκιάς Αμέλια, αλλά να αποσπάσει το πολύχρωμο παιχνίδι της.

Μόλις η Αμέλια συνειδητοποίησε ότι ο αδίστακτος Γεώργιος της άρπαξε το μασώμενο παιχνίδι της δικαιολογημένα ξέσπασε σε κλάματα και φωνές εκφράζοντας τον πόνο της από την αδικία που είχε υποστεί.

Οι γονείς της, έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος επισημαίνοντας πως δεν κρατούν κακία και εκφράζοντας την ελπίδα ότι η Αμέλια θα συγχωρήσει τον Γεώργιο και θα κρατήσει επαφή με τον Βρετανό φίλο της και, ποιος ξέρει, ίσως σε λίγα χρόνια μπορεί να γίνει η επίσημη φιλενάδα του.

Όταν επανήλθε η τάξη με τον Γεώργιο και την Αμέλια να έχουν ξεχάσει το ατυχές περιστατικό αφιερώνοντας χρόνο στην παρατεταμένη μελέτη ενός πράσινου πλαστικού τούβλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γονείς δέκα μωρών, εκ των οποίων ένα ομόφυλο ζευγάρι και μία ανύπαντρη μητέρα και να μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους.


Στο μεταξύ, ανάρπαστη έγινε η μπλε φόρμα που φορούσε ο μικρός Γεώργιος με δεκάδες αγοραστών στη Μεγάλη Βρετανία να σπεύδουν να την αποκτήσουν από την ιστοσελίδα της σχεδιάστριας Ρέιτσελ Ρίλεϊ έναντι, μόλις… 93 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης