Βέλγιο: Έφηβες στέλνουν ερωτικά γράμματα στον δολοφόνο παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

Βέλγιο: Έφηβες στέλνουν ερωτικά γράμματα στον δολοφόνο παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

Πώς εξηγεί το αξιοπερίεργο φαινόμενο ο παιδοψυχίατρος Ζαν Υβ Αγιέ

Βέλγιο: Έφηβες στέλνουν ερωτικά γράμματα στον δολοφόνο παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού
Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι πολλά νεαρά κορίτσια στο Βέλγιο στέλνουν ερωτικές επιστολές στον σχιζοφρενή δολοφόνο και παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού με στόχο να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

Ο Μαρκ Ντιτρού υπήρξε ένας από τους πιο απεχθείς σχιζοφρενείς δολοφόνους στην ιστορία του Βελγίου. Ο Ντιτρού φυλακίστηκε το 2004 αφού είχε απαγάγει έξι μικρά κορίτσια από τα οποία δολοφόνησε τα τέσσερα.Η δράση του παιδεραστή δολοφόνου άρχισε τον Ιούνιο του 1995 μέχρι τον Αύγουστο του 1996 και περιελάμβανε απαγωγή, εγκλεισμό, βιασμό και δολοφονία μικρών κοριτσιών.

Νεαρές έφηβες στέλνουν ερωτικά γράμματα στον φυλακισμένο πλέον δολοφόνο εκδηλώνοντας τον θαυμασμό τους και ζητώντας επικοινωνία μαζί του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le soir του Βελγίου ο Ντιτρού λαμβάνει καθημερινά πολλές επιστολές με προτάσεις γάμου, λούτρινα ζωάκια, χρήματα αλλά υπάρχουν και μερικές που περιέχουν ύβρεις εναντίον του δολοφόνου.


Μία χαρακτηριστική επιστολή προς τον Ντιτρού αναφέρει:"Καλημέρα, είμαι ένα κορίτσι 15 ετών. Κατοικώ στη Λα Ρος-αν-Αρντέν. Πάντα με γοητεύατε. Είστε ένα πρόσωπο γνωστό. Όταν βλέπω τις ωραίες φωτογραφίες σας, δεν μπορώ παρά να πιστέψω πως είστε έντιμος.Θέλετε να έχουμε αλληλογραφία; Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω τη φωτογραφία μου".

Κλείσιμο

O παιδοψυχίατρος Ζαν Υβ Αγιέ που κλήθηκε να ερμηνεύσει το αξιοπερίεργο φαινόμενο δήλωσε:"Στα μάτια των ανώριμων έφηβων κοριτσιών ο Ντιτρού μοιάζει θύμα του συστήματος, τα νεαρά κορίτσια συγχρωτίζονται με το απαγορευμένο, με τον κίνδυνο...".

Η Le soir υποστηρίζει ότι τα νεαρά κορίτσια δεν έζησαν τα γεγονότα που προκάλεσε ο Ντιτρού το 1996 και το τραύμα που είχε προκαλέσει η υπόθεση τότε σε όλο το Βέλγιο. Ο Ντιτρού έχει καταθέσει αίτηση για πρόωρη αποφυλάκιση χωρίς καμία ελπίδα και ισχυρίζεται ότι για τα εγκλήματά του ευθύνεται η πρώην σύζυγός του και οι τότε συνεργοί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης