Έσσεξ: Παραγγείλτε σουβλάκια! - Το Σαββατοκύριακο εμείς απεργούμε...

Έσσεξ: Παραγγείλτε σουβλάκια! - Το Σαββατοκύριακο εμείς απεργούμε...

Ομάδα πυροσβεστών προτρέπει τους πολίτες να μην μαγειρέψουν, γιατί εάν πιάσει φωτιά η κουζίνα τους... κανείς δεν θα βρεθεί εκεί για να τους σώσει! - Ολα αυτά για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών στα σπίτια

Έτρεχε με… 104 ο Μπάστος!
Έσσεξ: Παραγγείλτε σουβλάκια! - Το Σαββατοκύριακο εμείς απεργούμε...
Η Πυροσβεστική Μονάδα του Έσσεξ προτρέπει τους πολίτες να μην μαγειρέψουν, γιατί εάν πιάσει φωτιά η κουζίνα τους... κανείς δεν θα βρεθεί εκεί για να τους σώσει! Και αυτό γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο κατεβαίνουν σε απεργία από τις 18:30 έως και τις 23:30.

Με ενα πλακάτ που απεικονίζει ένα λαχταριστό σουβλάκι - κεμπάπ στα δεξιά και μια κόκκινη φωτιά από την αριστερή πλευρά οι πυροσβέστες που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους «προτείνουν» στον κόσμο να φάει έξω και να μην σκεφτεί ούτε στιγμή να πλησιάσει προς το δωμάτιο της κουζίνας.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής σχολιάζει στην «Daily Mail» ότι όντως μπορεί να ακούγεται αστεία η... καμπάνια με τα κεμπάπ, αλλά από πλευράς τους πρόκειται για μια άκρως σοβαρή προειδοποίηση.

Κλείσιμο
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα οι κάτοικοι του Έσσεξ συχνά μαγειρεύουν, αφού πρώτα έχουν καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που μπορεί να αποβεί «μοιραίο».

«Οι κλήσεις για να σβήνουμε εστίες κουζινών είναι πολλές. Τις περισσότερες φορές όλες οι πυρκαγιές ξεκινούν από τις κουζίνες. Για να μειωθεί λοιπόν, ο κίνδυνος πυρκαγιών στα σπίτια προτείνουμε να φάτε έξω. Δεν είναι κακό», λέει χαρακτηριστικά πυροσβέστης.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης