Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι ο βιασμός είναι θέλημα Θεού!

Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι ο βιασμός είναι θέλημα Θεού!

Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος γερουσιαστής στην πολιτεία της Ιντιάνα, Ρίτσαρντ Μούρντοκ, ο οποίος χαρακτήρισε ως «θέλημα Θεού» την εγκυμοσύνη από βιασμό...

Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι ο βιασμός είναι θέλημα Θεού!
Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος γερουσιαστής στην πολιτεία της Ιντιάνα, Ρίτσαρντ Μούρντοκ, ο οποίος χαρακτήρισε ως «θέλημα Θεού» την εγκυμοσύνη από βιασμό!

Ο Μούρντοκ, ερωτηθείς σε ντιμπέιτ για τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης λόγω βιασμού απάντησε ότι «είχα για καιρό μια εσωτερική διαπάλη για το ερώτημα αυτό, αλλά κατάλαβα ότι ακόμα και αν η ζωή αρχίζει με αυτή τη φρικτή εμπειρία, αυτό είναι κάτι που ο Θεός θέλησε να συμβεί».

Αποστάσεις από την δήλωση Μούρντοκ έσπευσε να πάρει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ. «Ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ διαφωνεί με τα σχόλια του Ρίτσαρντ Μούρντοκ και δεν τον αντιπροσωπεύουν», δήλωσε η εκπρόσωπος του υποψήφιου προέδρου Άντρεα Σολ.

Στη συνέχεια ο γερουσιαστής, που υποστηρίζεται από τους υπερσυντηρητικούς του tea party, προσπάθησε να ανακαλέσει με σχετική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του:

«Ο Θεός δημιουργεί τη ζωή και αυτό εννοούσα. Ο Θεός δεν επιθυμεί το βιασμό και με κανέναν τρόπο δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Ο βιασμός είναι ένα φρικτό πράγμα και είναι νοσηρό και παράλογο να διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης