«Η ζωή μου θα τελειώσει αν βρουν τα οστά του Μπεν»

«Η ζωή μου θα τελειώσει αν βρουν τα οστά του Μπεν»

Στην Κω βρίσκεται ομάδα αξιωματούχων της βρετανικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν Νίντχαμ

«Η ζωή μου θα τελειώσει αν βρουν τα οστά του Μπεν»
Στην Κω βρίσκεται από την Πέμπτη ομάδα αξιωματούχων της βρετανικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν Νίντχαμ από το Σέφιλντ της Αγγλίας, ο οποίος χάθηκε το 1991 στο ελληνικό νησί.

Την Παρασκευή, αστυνομικοί και ειδικοί από Βρετάνια και Ελλάδα άρχισαν να σκάβουν σε ένα ύψωμα στο νησί, στο οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί  -κατά λάθος- να θάφτηκε ο Μπεν. Σύμφωνα με πόρισμα, ο Μπεν ενδέχεται να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και έπειτα να καταπλακώθηκε από χώμα και δομικά υλικά.

Η Κέρρυ Νίντχαμ, μητέρα του παιδιού, έδωσε μάχη για να εξασφαλίσει άδεια εκσκαφής, παρότι η ίδια πιστεύει ότι ο γιος της έχει απαχθεί και βρίσκεται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η 41χρονη Kerry Needham δήλωσε ότι η ζωή της θα τελειώσει αν οι αρχές εντοπίσουν τα οστά του γιου της.

«Αν βρουν το σώμα του Μπεν εγώ τελείωσα. Δεν θέλω να μάθω ότι βρήκαν τα κόκαλα του γιου μου. Θέλω να μάθω ότι είναι ζωντανός, υγιείς και ευτυχισμένος» είπε η Needham.
Κλείσιμο

«Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή πιστεύοντας πως κάποια μέρα θα ξαναδώ τον Μπεν. Επί 20 χρόνια έχω ψάξει παντού για να τον βρω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης