Ιερόδουλη κατηγορεί τον Στρος-Καν για βιασμό

Ιερόδουλη κατηγορεί τον Στρος-Καν για βιασμό

«Μου κρατούσε τα χέρια. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με πονούσε» λέει η νεαρή Βελγίδα κάνοντας λόγο για απόπειρα «σοδομισμού»

Ιερόδουλη κατηγορεί τον Στρος-Καν για βιασμό
Δεν έχουν τέλος οι «ροζ» σκανδαλιές του Στρος-Καν με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να κατηγορείται για έναν ακόμη βιασμό.

Μία εκδιδόμενη γυναίκα, βελγικής υπηκοότητας, κατέθεσε μήνυση κατά  του Ντομινίκ Στρος Καν και εναντίον άλλων τριών πρώην συνεργατών του -των επιχειρηματιών Φαμπρίς Παστζκόφσκι και Νταβίντ Ροκέ, καθώς και του επιθεωρητή Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ- για ομαδικό βιασμό.

Οι βασικές κατηγορίες αφορούν στα όσα συνέβησαν στα ροζ πάρτι της Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2010.

Η  Μαρί Αν Σ., η Βελγίδα που κατηγορεί τον Στρος - Καν, περιέγραψε μια βίαιη σκηνή που έζησε με τον πρώην ισχυρό άντρα του ΔΝΤ στις 16 Δεκεμβρίου του 2010.

«Ο Στρος Καν χρησιμοποίησε τη δύναμή του εναντίον μου. Μου κρατούσε τα χέρια. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με πονούσε» ανέφερε η κοπέλα κάνοντας λόγο για απόπειρα «σοδομισμού».
Κλείσιμο

«Αρνήθηκα και του είπα όχι… του είπα καθαρά ότι δεν ήθελα», πρόσθεσε η Βελγίδα τονίζοντας ότι όλοι όσοι ήταν παρόντες δεν έκαναν τίποτα για να την βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Figaro, οι δικαστές που ερευνούν την υπόθεση κυκλώματος πορνείας, εξετάζουν το πώς θα χειριστούν τις καταγγελίες εκδιδόμενης για σεξουαλική κακοποίηση από τον Στρος-Καν. Σημειώνεται ότι ήδη Στρος Καν βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη σε δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε κύκλωμα πορνείας στη Λιλ, στη Γαλλία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης