Ανοιχτός ο Τραμπ να εξαιρέσει την Ουγγαρία από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
Για τη πιθανότητα συνάντησης με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι θα ήθελε να γίνει στη Βουδαπέστη, αλλά δεν βλέπει κανένα λόγο να πραγματοποιηθεί τώρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ, που έκανε δεκτό στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, δηλώνει ότι «εξετάζει» την εξαίρεση της Ουγγαρίας από τις κυρώσεις κατά του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε δεν φαίνεται πειστική που στιγμή που και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα.
«Είναι πολύ δύσκολο για τον κ. Ορμπάν να προμηθευτεί πετρέλαιο και φυσικό αέριο από άλλες περιοχές», δήλωσε ο Τραμπ. Πρόσθεσε ότι οι Ούγγροι «δεν έχουν το πλεονέκτημα της θάλασσας. Είναι μια υπέροχη χώρα, είναι μια μεγάλη χώρα, αλλά δεν έχουν θάλασσα. Δεν έχουν λιμάνια. Και έτσι έχουν ένα δύσκολο πρόβλημα».
Στην τετ-α-τέτ συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να επικεντρωθούν στη συνεργασίας των δύο χωρών στον ενεργειακό τομέα, αλλά και στο εμπόριο και τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων στους δημοσιογράφους, ο Τραμπ εμφανίστηκε υποστηρικτής των σκληρών νόμων της Ουγγαρίας για τη μετανάστευση.
«Νομίζω ότι πρέπει να σέβονται την Ουγγαρία και να σέβονται πολύ έντονα αυτόν τον ηγέτη, επειδή έχει δίκιο στο θέμα της μετανάστευσης», είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις έντονες διαφωνίες της για την πολιτική του Όρμπαν.
Κλείσιμο
Και για αυτό είχε κάποιο σχόλιο: «Κοιτάξτε τι έχει συμβεί στην Ευρώπη με τη μετανάστευση, έχουν ανθρώπους που πλημμυρίζουν την Ευρώπη, παντού, και αυτό της κάνει κακό».
Τέλος, σχετικά με τη συνάντηση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν που θα γινόταν στη Βουδαπέστη (σε χρόνο πάντως που δεν είχε προσδιοριστεί) ο Τραμπ είπε ότι θα ήθελε να γίνει στην ουγγρική πρωτεύουσα, αλλά δεν βλέπει κανένα λόγο να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση τώρα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.