ΗΠΑ: Ο Μπάρον Τραμπ κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική

ΗΠΑ: Ο Μπάρον Τραμπ κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική

Ο 18χρονος θα είναι μεταξύ των αντιπροσώπων που θα προτείνει επίσημα τον πατέρα του, ως υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου

trump-barron-donald
Το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική παίρνει ο γιος του τέως προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, Μπάρον Τραμπ. Ο 18χρονος γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ εισέρχεται στην πολιτική αρένα καθώς επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, δήλωσε ο πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος.

Ο Μπάρον θα είναι μεταξύ των αντιπροσώπων που θα προτείνει επίσημα τον πατέρα του, ως υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σχολιάζει ο αμερικανικός Τύπος. Ο νεότερος γιος του τέως προέδρου των ΗΠΑ έσβησε 18 κεράκια τον Μάρτιο και θα αποφοιτήσει από το λύκειο την επόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το δίκτυο NBC, θα είναι ένας από τους 41 γενικούς αντιπροσώπους από τη Φλόριντα στο εθνικό συνέδριο του Ιουλίου, όπου το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (GOP) πρόκειται να προτείνει επίσημα τον Ντόναλντ ως προεδρικό υποψήφιο για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο Έρικ Τραμπ και η μικρότερη κόρη του Τραμπ, Τίφανι, συμμετέχουν επίσης στην αντιπροσωπεία της Φλόριντα και θα είναι παρόντες στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι από τις 15 έως τις 18 Ιουλίου.

Κλείσιμο
«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ηγετών της βάσης, εκλεγμένων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας Τραμπ που εργάζονται μαζί ως μέρος της αντιπροσωπείας της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων του 2024», υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος, Ίβαν Πάουερ σε δήλωση που εστάλη μέσω email.

Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία διετέλεσε ως σύμβουλος του πατέρα της κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα λάβει μέρος στην εκστρατεία του για το 2024.

Πάντως, ο «Βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ φαίνεται ένας συνεσταλμένος νέος, ωστόσο, αξιωματούχος της εκστρατείας του πατέρα του υποστήριξε ότι ο Μπάρον έχει έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική διαδικασία του αμερικανικού έθνους. Ο 18χρονος δεν έχει ανακοινώσει, μέχρι στιγμής, τα σχέδιά του μετά την αποφοίτησή του.

Σημειώνεται ότι, ο Μπάρον, το μόνο τέκνο που έχει αποκτήσει ο Τραμπ με την τρίτη του σύζυγο , Μελάνια, είχε βρεθεί στη δίνη επικριτικών σχολίων στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου Αμερικανού προέδρου, στις 20 Ιανουαρίου του 2017. Εκτός από τους χρήστες στα social media που έσπευσαν να χλευάσουν τα χασμουρητά και την βαρεμάρα του αγοριού στην διάρκεια τελετής του μπαμπά του, υπήρξαν και δημοσιογράφοι όπως και κειμενογράφοι που κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου - Δείτε φωτογραφίες

«Δεν εξήλθες ως ώφειλες από το φυλάκιο» - Η ΕΔΕ που καταγράφει τις ευθύνες για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης