Φάρατζ για Τραμπ: Αντιπαθεί τόσο πολύ την ΕΕ που με κάνει να φαίνομαι φιλοευρωπαίος

Φάρατζ για Τραμπ: Αντιπαθεί τόσο πολύ την ΕΕ που με κάνει να φαίνομαι φιλοευρωπαίος

Ο Βρετανός πολιτικός σε ομιλία του είπε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δίκιο για την Κίνα και εξήρε την πολιτική του στη Μέση Ανατολή για το Ιράν

nigel_farage
Πιστεύαμε ότι ο υπέρμαχος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ είναι από αυτούς που αντιπαθούν όσοι λίγοι την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, υπάρχει και κάποιος που τον ξεπερνά.

Και δεν είναι άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ, που κατά τον Βρετανό φίλο του, αντιπαθεί τόσο πολύ τις Βρυξέλλες που κάνει τον Φάρατζ να μοιάζει συγκριτικά με φίλο της ΕΕ.

«Δεν επαναλαμβάνω ποτέ τι λέμε ο Τραμπ και εγώ κατ' ιδίαν, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές που ο Τραμπ με κάνει να μοιάζω με φιλοευρωπαίο όσον αφορά το τι σκέφτεται για τις δομές των Βρυξελλών», είπε ο Φάρατζ σε ομιλία του σε εκδήλωση της σκληρής δεξιάς στις Βρυξέλλες.

Ο Φάρατζ, όπως αναφέρει το Politico, προέβλεψε ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μετά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ είχε αποκαλέσει τις Βρυξέλλες «μέρος-κολαστήριο» όταν έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Ο Βρετανός πολιτικός, που φημολογείται ότι σκέφτεται την επιστροφή του στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, είπε ότι ο Τραμπ έχει δίκιο για την Κίνα. Ακόμη εξήρε την πολιτική του στη Μέση Ανατολή για το Ιράν και αυτή για τη σύναψη των Συμφωνιών του Αβραάμ, μεταξύ του Ισραήλ και αραβικών κρατών.

Δεν ξέχασε ούτε την ΕΕ. Κάλεσε χώρες-μέλη της Ένωσης να την εγκαταλείψουν επειδή είναι πλέον «μη μεταρρυθμίσιμη και αντιδημοκρατική», ενώ αποκάλεσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πολιτικοποιημένα σώματα.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος, είπε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Τη δική της «Παναγία των Παρισίων» έζησε η Δανία - Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς


Ανάλυση BBC: Γιατί Ισραήλ και Ιράν είναι εχθροί - Οι σύμμαχοι της Τεχεράνης, τα πυρηνικά και η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης