Ο Έλον Μασκ χλευάζει την Πάρις Χίλτον αφού απέσυρε τις διαφημίσεις των μαγειρικών σκευών της από το «Χ»

Ο Έλον Μασκ χλευάζει την Πάρις Χίλτον αφού απέσυρε τις διαφημίσεις των μαγειρικών σκευών της από το «Χ»

Το καυστικό σχόλιο για τις μαγειρικές ικανότητες της κληρονόμου και η ανάρτησή του που προκάλεσε «μαζική έξοδο» των διαφημιζομένων

hilton_musk
Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε ο Έλον Μασκ στην απόφαση της Πάρις Χίλτον να αποσύρει τις διαφημίσεις της σειράς μαγειρικών σκευών με την «υπογραφή» της από την πλατφόρμα του «X», μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει εξαιτίας ενός σχολίου του μεγιστάνα της τεχνολογίας που χαρακτηρίστηκε «αντισημιτικό».

«Για να είμαι ειλικρινής, η διαφημιστική της καμπάνια δεν ήταν και τόσο πειστική. Δεν νομίζω ότι η Πάρις μαγειρεύει και τόσο» έγραψε ο 52χρονος ιδιοκτήτης του «X» σε ανάρτησή του, αφού έγινε γνωστό ότι η εταιρεία της κληρονόμου και επιχειρηματία «11:11 Media» διακόπτει τη συνεργασία της με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.



Εκπρόσωπος της 42χρονης σελέμπριτι με τον οποίο επικοινώνησε το Page Six αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση του Μασκ.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Disney, Paramount, NBCUniversal, Comcast, Lionsgate και IBM, έχουν αποσύρει διαφημίσεις τους από το «Χ» εξαιτίας ορισμένων αναρτήσεων του Μασκ που χαρακτηρίστηκαν αντισημιτικές, με τον ίδιο πάντως να αρνείται ότι ήταν αυτή η πρόθεσή του.

Μιλώντας πρόσφατα στο συνέδριο DealBook των New York Times, o μεγιστάνας της τεχνολογίας ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Άντριου Ρος Σόρκιν σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στις 15 Νοεμβρίου, με την οποία εξέφραζε ουσιαστικά τη συμφωνία του με μια αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας που θέλει τις εβραϊκές κοινότητες να «προωθούν το μίσος εναντίον των λευκών». Στην απάντησή του ο Μασκ δήλωσε ουσιαστικά ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς και στράφηκε συγκεκριμένα κατά του CEO της Disney Μπομπ Άιγκερ, ο οποίος ήταν παρών στο ίδιο συνέδριο.

«Ελπίζω να σταματήσουν», είπε ο ιδιοκτήτης του «Χ», με τον Σόρκιν να τον ρωτά «δεν θέλεις να διαφημίζονται στην πλατφόρμα;».

Κλείσιμο


«Ας μην διαφημίζονται» απαντά ο Μασκ. «Τι εννοείς;» επιμένει ο μπερδεμένος δημοσιογράφος. «Προσπαθούν κάποιοι να με εκβιάσουν με διαφημίσεις; Να με εκβιάσουν με χρήματα; Άντε γ@@@@τε! Άντε γ@@@τε, έγινα ξεκάθαρος; Έι Μπομπ, αν είσαι στο κοινό. Έτσι νιώθω, μην διαφημιστείς».

Παρά το οργισμένο του ξέσπασμα στη μαζική έξοδο των διαφημιζόμενων, ο Μασκ παραδέχτηκε ότι η ανάρτησή του που ξεκίνησε αυτό το «κύμα» αντιδράσεων ήταν ένα από τα πιο ανόητα πράγματα που έχει πει ο ίδιος στην πλατφόρμα. «Έβαλα ένα γεμάτο όπλο στο χέρι όσων με μισούν» είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του «Χ».

Όσο για την Πάρις Χίλτον, μπορεί οι ικανότητές της στην κουζίνα να βρέθηκαν στο στόχαστρο του Μασκ, ωστόσο η ίδια συνεχίζει με ενθουσιασμό την προώθηση μαγειρικών σκευών «Be an Icon» που υπόσχονται να φέρουν χρώμα και λάμψη σε όλες τις κουζίνες.

Η ίδια εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αποφάσισε να προχωρήσει στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα αφού πρόσεξε πόσο... βαρετή εμφάνιση έχουν τα είδη κουζίνας που είναι διαθέσιμα στο εμπόριο. «Δεν έβλεπα πουθενά ροζ. Έβλεπα μόνο ασημί και άλλα βαρετά χρώματα. Κατάλαβα ότι κάτι λείπει. Ήθελα να κάνω πιο διασκεδαστική τη διαδικασία του μαγειρέματος», είπε η 42χρονη.




Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια την ώρα που το περικύκλωναν αστυνομικοί - Δείτε βίντεο

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αττική λόγω απεργίας

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης