Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή από ουκρανικό πυραυλικό χτύπημα Ρωσίδα ηθοποιός ενώ έδινε παράσταση σε στρατιώτες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή από ουκρανικό πυραυλικό χτύπημα Ρωσίδα ηθοποιός ενώ έδινε παράσταση σε στρατιώτες

Η Πολίνα Μένσιχ έδινε παράσταση σε αίθουσα χωρητικότητας περίπου 150 ατόμων την ώρα του βομβαρδισμού - Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν

polinamenshikh-art
Ρωσίδα ηθοποιός σκοτώθηκε από ουκρανικό χτύπημα την ώρα που έδινε παράσταση μπροστά σε ρωσικά στρατεύματα, ανέφερε το θέατρο όπου εργαζόταν.

Η Πολίνα Μένσιχ έδινε παράσταση για ρωσική στρατιωτική γιορτή σε αίθουσα χορού στην κατεχόμενη Ουκρανία, η οποία χτυπήθηκε από βομβαρδισμό την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Η Ουκρανία δήλωσε ότι περίπου 20 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο χτύπημα, αλλά οι ρωσικές αρχές δεν έχουν σχολιάσει το ζήτημα.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν, από την πλευρά τους, ότι η Μένσιχ έδινε παράσταση σε αίθουσα χωρητικότητας περίπου 150 ανθρώπων.

Κλείσιμο


Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το BBC, βίντεο που δείχνει τη στιγμή του χτυπήματος ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια γυναίκα, που προφανώς είναι η Μένσιχ, φαίνεται στη σκηνή να τραγουδά και να παίζει κιθάρα, πριν ακουστεί μια έκρηξη και σβήσουν τα φώτα της αίθουσας.

Η Μένσιχ μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο όπου και πέθανε.

Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε περίπου 60 χιλιόμετρα από τη γραμμή του μετώπου, στο χωριό Κουμάτσοβε, στην περιοχή του Ντονέτσκ, την οποία κατέχει η Ρωσία από το 2014.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έφτασε στο έσχατο σημείο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή, λέει ο δικηγόρος του

Τα λόγια μου περνούν από κόσκινο, δεν θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη δεξιά, λέει ο Κασσελάκης για την «παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα»

«Στα 53 μου θα τις έτρωγα»: Οπαδοί περικύκλωσαν και έβριζαν τον Λιάγκα όταν πήγε στο OPAP Arena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης