Πόλεμος στο Ισραήλ: Ακούγαμε τους τραυματισμένους να ουρλιάζουν, λέει Ισραηλινός αξιωματικός

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ακούγαμε τους τραυματισμένους να ουρλιάζουν, λέει Ισραηλινός αξιωματικός

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην Ασκελόν αξιωματικός του στρατού του Ισραήλ μιλάει για όσα βίωσε στο μέτωπο αλλά και για τη στιγμή που χτυπήθηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει έναν συνάδελφό του

israel_hospital
Ένας από τους αξιωματικούς του ισραηλινού στρατού που τραυματίστηκε σοβαρά στις συγκρούσεις με τη Χαμάς μίλησε από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην Ασκελόν για όσα βίωσε στο μέτωπο αλλά και για τη στιγμή που χτυπήθηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει έναν συνάδελφό του.

«Ακούγαμε τους τραυματισμένους συναδέλφους να ουρλιάζουν. Ως γιατρός μάχης ήταν η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσω μπροστά για να δω την κατάστασή τους. Τότε δέχτηκα μια σφαίρα, έριξαν χειροβομβίδα και μετά δέχτηκα δεύτερη σφαίρα, ένιωσα φωτιά στην στολή μου και μετά πήγα να μπω στην πόρτα του διπλανού κτιρίου, δέχτηκα πάλι πυρά στο πόδι μου, στο γόνατό μου. Το πόδι μου έσπασε και είδα πολύ αίμα σαν βρύση», τόνισε μιλώντας στο Open TV.

«Κάποιες φορές βρήκαμε όπλα και βόμβες [...] Το πιο απαίσιο πράγμα που βρήκαμε στα σπίτια είναι το βιβλίο ο "Αγών" του Χίτλερ, πολλά βιβλία σε παιδικά δωμάτια. Επίσης, οδηγίες για το πώς να φτιάξεις βόμβες και καλάσνικοφ. Ήταν τρομερό» συμπλήρωσε ο αξιωματικός που ειδικεύεται στην παροχή πρώτων βοηθειών εν ώρα μάχης. «Θέλω να πω στην χώρα μου και τους ανθρώπους μου ότι είμαστε δυνατοί» κατέληξε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx24o9azdwnt)
Κλείσιμο






Ειδήσεις σήμερα

Γκάλοπ Marc για το «ΘΕΜΑ»: Δεν θέλουν τον Κασσελάκη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρός ο 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος»

Ντέμης Χασάμπης: Ο μόνος άνθρωπος που θαυμάζει ο Έλον Μασκ είναι Έλληνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης