Βέλγιο: Δύο γυναικοκτονίες σε 24 ώρες στη Βαλλονία - 21 στη χώρα από την αρχή της χρονιάς

Βέλγιο: Δύο γυναικοκτονίες σε 24 ώρες στη Βαλλονία - 21 στη χώρα από την αρχή της χρονιάς

Οι άτυχες γυναίκες ήταν 26 ετών και 41 ετών αντίστοιχα

Velgium_Exof
Δύο γυναικοκτονίες σημειώθηκαν στη Βαλλονία μέσα σε μία ημέρα. Νεκρές είναι η Αλεξάνδρα, 26 ετών, και η Ενζί, 41 ετών.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Αλεξάνδρα είχε πάει να πάρει τα τελευταία της πράγματα από τον πρώην σύντροφό της, τον Ίθαν, 21 ετών. Το ζευγάρι είχε χωρίσει μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Η νεαρή μητέρα πέρασε κάποιες ώρες μαζί του, αλλά γύρω στη 1 τα ξημερώματα ο νεαρός εξοργίστηκε αφού είδε ένα μήνυμα στο κινητό της πρώην του, αναφέρει το δίκτυο rtl.

O Ίθαν έσπρωξε την Αλεξάνδρα, εκείνη έπεσε και χτύπηεσε στο κεφάλι. Έχασε τις αισθήσεις της και ο 21 ετών πρώην σύντροφός της κάλεσε τους αστυνομικούς λέγοντάς τους: «Νομίζω ότι σκότωσα την πρώην κοπέλα μου», συμπληρώνει το rtl. Η μητέρα ενός 4χρονου αγοριού υπέκυψε στα τραύματά της. Σήμερα διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Σε βάρος του άνδρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ημέρα, η Ενζί, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και εξέπνευσε τη νύχτα στο νοσοκομείο. Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 4:00 μ.μ.. Φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας την μαχαίρωσε πολλές φορές. Το θύμα διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Το θύμα κατέληξε την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 23:45», δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ντομινίκ Ντελαουέ, αναπληρωτής εισαγγελέας. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε νεκροψία-νεκροτομή της σορού του θύματος. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την ίδια μέρα από την αστυνομία.

Κλείσιμο
Από την αρχή της χρονιάς είναι ήδη η 21η γυναικοκτονία που καταγράφεται στο Βέλγιο. Πρόκειται για σχεδόν τον ίδιο αριθμό με ολόκληρο το 2022 και το 2021.


Ειδήσεις σήμερα:

Καταβεβλημένη και με σωληνάκια η Μπέλα Χαντίντ στις φωτογραφίες από την περίοδο της θεραπείας της

Το θρίλερ της Πάτρας: Σκότωσε τη θεία του που τον υπερασπίστηκε για τον φόνο της μητέρας του

Τι είναι η νόσος του Lyme από την οποία πάσχει η Μπέλα Χαντίντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης