ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν συνάντησε τον πρόεδρο του Ισραήλ με... σκονάκια - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν συνάντησε τον πρόεδρο του Ισραήλ με... σκονάκια - Δείτε βίντεο

Στα... κλεφτά κοιτούσε τον Χέρτσογκ ο Αμερικανός πρόεδρος που συμβουλευόταν διαρκώς τις σημειώσεις του

27449745
Διάβαζε προσεκτικά τις κάρτες με τις σημειώσεις του και σήκωνε που και που το κεφάλι του για να κοιτάξει τον συνομιλητή του.  Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν καλωσόρισε χθες στο Οβάλ Γραφείο τον Ισραηλινό ομόλογό του, Ισαάκ Χέρτσογκ με το σχετικό βίντεο να δείχνει τους δύο πολιτικούς άνδρες στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπάιντεν όμως χρησιμοποίησε ....σκονάκια κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους. Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατέβαλε προσπάθεια για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Κοιτούσε συνεχώς τις σημειώσεις του και δυσκολευόταν να προφέρει σωστά τα ονόματα των πόλεων που αναφέρονταν στις κάρτες που κρατούσε.  «Αυτή είναι μια φιλία, πιστεύω, που είναι απλά άθραυστη, άθραυστη», δήλωσε ο Μπάιντεν, ο οποίος διάβαζε τις κάρτες που είχε στα γόνατά του αντί να κοιτάζει τον Ισραηλινό ομόλογό του την περισσότερη ώρα που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο.
Biden: U.S. relationship with Israel is ‘simply unbreakable’


«Και μαζί εργαζόμαστε για περισσότερη ασφάλεια στη Μέση Ανατολή. Κι έχουμε πολλή σκληρή δουλειά, έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε, αλλά υπάρχει πρόοδος», πρόσθεσε ο ένοικος του Λευκού Οίκου.

Ο 80χρονος Αμερικανός πρόεδρος δυσκολεύτηκε επίσης να προφέρει τις πόλεις Άκαμπα στην Ιορδανία και Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο , όπου πρόσφατα είχαν συναντηθεί Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι ηγέτες με τη συμμετοχή αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής.

Σήμερα ο Ισραηλινός πρόεδρος αναμένεται να μιλήσει στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Η επίσκεψη του Ισαάκ Χέρτσογκ, όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα με ορισμένους βουλευτές να σκέφτονται να απόσχουν από την ομιλία του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολιτικές του εβραϊκού κράτους έναντι των Παλαιστινίων.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζουν όλες οι διοικήσεις στο Δημόσιο - Tέλος οι κομματικοί διορισμοί σε 522 φορείς

Πώς επώνυμες Ελληνίδες βρέθηκαν γυμνές στο Discord - 17χρονος από τη Βοιωτία ο διαχειριστής

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Τη βίασαν, την πέταξαν σε γραμμές τρένου και της έριξαν καυστικό υγρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης