Στίβεν Μπος: Θεωρίες για την αυτοκτονία - Τα κρυπτονομίσματα, οι οικονομίες μιας ζωής και το σημείωμα

Στίβεν Μπος: Θεωρίες για την αυτοκτονία - Τα κρυπτονομίσματα, οι οικονομίες μιας ζωής και το σημείωμα

Πηγή από την οικογένεια δήλωσε ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια» στους ισχυρισμούς ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Stephen_Boss
Ο ηθοποιός Κολόμπους Σορτ μοιράστηκε την αβάσιμη «θεωρία» του σχετικά με το τι πιστεύει ότι μπορεί να οδήγησε τον χορευτή και dj Στίβεν "tWitch" Μπος στην αυτοκτονία στις αρχές της εβδομάδας.

Ο 40χρονος ηθοποιός - ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τον Μπος στο σίκουελ του Stomp το 2010, Homecoming - δημοσίευσε την Πέμπτη στο Instagram ένα βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί και στο οποίο ισχυρίστηκε ότι ο πρώην DJ της Έλεν ντε Τζενέρις μπορεί να «επένδυσε σε κάτι που τον οδήγησε στο να χάσει τις οικονομίες μιας ζωής».

«Οι άνθρωποι έκαναν επενδύσεις, οι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα - αυτό είναι απλώς μια θεωρία», δήλωσε ο Σορτ στο βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter. «Τι θα γινόταν αν επένδυες σε κάτι που σου πήρε όλες τις οικονομίες της ζωής σου, ενδεχομένως; ... Γίνεται δύσκολο».



Κλείσιμο
Ο Σορτ, ο οποίος προλόγισε τη θεωρία του με το «RIP tWitch», πρόσθεσε: «Εσείς δεν ξέρετε τι περνάνε οι άνθρωποι ... Οι άνθρωποι είναι απαίσιοι ... Ο tWitch ήταν καταπληκτικός, είναι καταπληκτικός ακόμα - η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει».

Πηγή κοντά στον Μπος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια» στον ανυπόστατο ισχυρισμό του Σορτ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, οι θεωρίες αυτές δεν ευσταθούν. «Οι άνθρωποι που παίζουν τον ντετέκτιβ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τον tWitch στην αυτοκτονία. Μια δημοφιλής θεωρία ήταν ότι είχε επενδύσει πολλά και είχε χάσει πολλά σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, πηγές με άμεση γνώση μας λένε ότι αυτό είναι ψευδές - ο Στίβεν δεν αντιμετώπιζε κανένα είδος οικονομικής δυσπραγίας».

Το σημείωμα που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του
Ο Στίβεν 'tWitch' Μπος άφησε τουλάχιστον ένα στοιχείο για το ποια ήταν τα προβλήματα που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ήταν σύμφωνα με το TMZ ένα σημείωμα που αναφερόταν στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Πηγές της αστυνομίας λένε ότι το σημείωμα του tWitch, που άφησε στον τόπο της αυτοκτονίας του, ήταν μια διφορούμενη αναφορά στις προκλήσεις του παρελθόντος. Δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς αναφερόταν.

Oι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο tWitch κάλεσε ένα ταξί από το σπίτι του και πήγε σε ένα μοτέλ το οποίο ήταν ένα μίλι μακριά. Ενεργοποίησε το τηλέφωνό του σε λειτουργία πτήσης, ώστε κανείς να μην μπορεί να τον βρει ή να τον εντοπίσει.

Το χρονικό
Ο tWitch αυτοκτόνησε την Τρίτη (13/12) στις 11.25 το πρωί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο οποίος δημοσίευσε την αναφορά για τον θάνατό του την Τετάρτη (14/12).

Stephen ‘tWitch’ Boss' Cause of Death Confirmed

Aξιωματούχοι των Αρχών του Λος Άντζελες ανέφεραν στο περιοδικό People ότι η αυτοκτονία του DJ της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις οφείλεται σε τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι του μετά από πυροβολισμό.

Stephen 'tWitch' Boss' Final Instagram Post Is Heartbreaking Now

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η υπόθεση έχει κλείσει. Χθες, η σύζυγος του εκλιπόντα καλλιτέχνη, η Allison Holker Boss, έδωσε γραπτή δήλωση στο People σχετικά με τον θάνατο του tWitch. «Νιώθω ότι έχω την πιο βαριά καρδιά, καθώς πρέπει να σας πω ότι ο σύζυγός μου Stephen μας άφησε. Φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε. Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα πάνω απ’ όλα, και το να ηγείται με αγάπη και φως ήταν τα πάντα γι’ αυτόν. Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και έμπνευση για τους θαυμαστές του. Το να πούμε ότι άφησε μια κληρονομιά θα ήταν λίγο, και η θετική του επίδραση θα παραμείνει αισθητή. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα τιμούμε τη μνήμη του. Ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου για μένα και κυρίως για τα τρία παιδιά μας».



Ποιος ήταν ο Στίβεν tWitch Μπος
Γεννημένος στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, ο Boss απέκτησε το παρατσούκλι «tWitch» (σ.σ. σημαίνει κουνιέμαι, τινάζομαι) όταν ακόμα ήταν παιδί γιατί δεν μπορούσε να καθίσει σε ησυχία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Lee στο Μοντγκόμερι το 2000 και συνέχισε τις σπουδές του στο Dance Performance στο Southern Union State Community College και στο Chapman University.

Σε συνέντευξή του σε podcast 6 χρόνια πριν, ο Stephen αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα του, ενώ εξήγησε πώς τον βοήθησε να διαμορφωθεί η απουσία του πατέρα του. Το 2003, ο Boss βρέθηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού χορού «The Wade Robson Project» του MTV, ενώ βγήκε επίσης δεύτερος στον διαγωνισμό τηλεοπτικών ταλέντων «Star Search».


Το 2008, ο «tWitch» βγήκε δεύτερος στο «So You Think You Can Dance», γεγονός που σηματοδότησε την αρχή της επαγγελματικής ανόδου του. Αργότερα, επέστρεψε στο show χορού, αυτήν τη φορά στη θέση του κριτή. Η Έλεν Ντε Τζενέρις τον πήρε στο show της ως DJ το 2014, ενώ τον τελευταίο χρόνο ο Boss εκτελούσε και χρέη συμπαραγωγού στην εκπομπή.

Ellen DeGeneres "Heartbroken" Over Stephen "tWitch" Boss Death | E! News

Ήταν αρκετά ενεργός στα social media και δημοσίευε συχνά βίντεο με τον ίδιο και τη γυναίκα του να χορεύουν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην 7η σεζόν του «So You Think You Can Dance» το 2010, όπου και οι δύο ήταν χορευτές. Aπό τότε ήταν μαζί και δεν χώρισαν ούτε μέρα. «Χορέψαμε μαζί στο πάρτι για το τέλος του ''So You Think You Can Dance'' και από τότε είμαστε μαζί», είχε δηλώσει ο Boss στο People τον Φεβρουάριο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί 3 παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κόλαφος» το πόρισμα των ελεγκτών για τον Πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα


Φινάλε για τον α' κύκλο του Maestro - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter

Όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - «Φιλάς ωραία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης