Έλεν Ντε Τζένερις: Αυτοκτόνησε ο DJ της εκπομπής της

Έλεν Ντε Τζένερις: Αυτοκτόνησε ο DJ της εκπομπής της

Πριν τρεις μέρες χόρευε με τη γυναίκα του στα social media - «Ήταν η οικογένειά μου και τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά» έγραψε στο Instagram η Ντε Τζένερις

nte_tzeneris_aytoktonia89
Νεκρός σε ξενοδοχείο στο Λος Αντζελες βρέθηκε ο DJ που εργαζόταν για 8 χρόνια στο talk show της Έλεν Ντε Τζένερις.

Ο Στίβεν 'tWitch' Μπος, όπως ονομάζεται ο 40χρονος άνδρας, αυτοκτόνησε. Αυτή την πληροφορία μεταφέρει ο ξένος Τύπος, λίγο αφού ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατά τα έγγραφα της αστυνομίας που επικαλούνται ιστοσελίδες, ο tWitch έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα.
Ο επί 8 χρόνια συνεργάτης της Ντε Τζένερις, ήταν πατέρας τριών παιδιών και μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε με τη σύζυγό του την 9η επέτειο γάμου τους. Αυτό είναι κάτι που τονίζεται στα ξένα δημοσιεύματα, καθώς τίποτα δεν φαίνεται να έδειχνε πως θα προχωρούσε σε μία τέτοια πράξη. Μέχρι και δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του, έδειχνε ευτυχισμένος και μάλιστα ανέβασε στο YouTube, ένα βίντεο με τη σύζυγό του να χορεύουν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρμόδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν την αιτία της αυτοκτονίας.

Ο Μπος εργάστηκε ως Dj της εκπομπής της Ντε Τζένερις από το 2014 μέχρι και το τέλος της, πριν λίγους μήνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπος έφυγε από το σπίτι χωρίς το αυτοκίνητό του, κάτι που ανησύχησε τη σύζυγό του, Αλισον Χόλκερ. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε πως ο άνδρας της δεν είχε επιστρέψει, κάλεσε την αστυνομία. Μερικές ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα για έναν νεκρό άνδρα που αυτοκτόνησε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως ο αγαπημένος μου σύζυγος, Στίβεν, έφυγε από τη ζωή. Έδινε φως όπου κι αν βρισκόταν. Έβαζε πάνω από όλα την οικογένειά του, τους φίλους του, την κοινότητα… Ηταν το στήριγμα της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας, που ενέπνευσε πολλούς. Σε αγαπάμε, μας λείπεις και πάντα θα κρατώ τον τελευταίο χορό για σένα...» έγραψε, μεταξύ άλλων, η σύζυγός του σε αποχαιρετιστήριο γράμμα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό People.

Η ανάρτηση της Ντε Τζένερις

Λίγες ώρες αφού η είδηση του θανάτου του Μπος έγινε γνωστή, η Έλεν Ντε Τζένερις δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από το talk show και στη λεζάντα έγραψε: «Είμαι πληγωμένη. Ο tWitch ήταν καθαρή αγάπη και φως. Ήταν η οικογένειά μου και τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει. Στείλτε την αγάπη και την υποστήριξή σας στην Allison και τα όμορφα παιδιά του».

Δείτε τη δημοσίευση
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορήθηκε πως ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης