Ένας Ιρανός, ο οποίος έφερε τον τίτλο του «πιο βρόμικου ανθρώπου στον κόσμο» καθώς δεν είχε πλυθεί για δεκαετίες, πέθανε σε ηλικία 94 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος.
Ο Αμού Χατζί, ο οποίος είχε να πλυθεί πάνω από 50 χρόνια, πέθανε την Κυριακή στο χωριό Ντετζγκάχ, της επαρχίας Φαρς, στο νότιο Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Σύμφωνα με έναν ντόπιο αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο, ο Χατζί, ο οποίος ήταν ανύπανδρος, απέφευγε να πλυθεί από φόβο «μην αρρωστήσει».
'Ενα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με θέμα τη ζωή του και τίτλο «Η Παράξενη Ζωή του Αμού Χατζί», γυρίστηκε το 2013, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Κλείσιμο
«Για πρώτη φορά, πριν από μερικούς μήνες, χωρικοί τον πήγαν στις τουαλέτες για να πλυθεί», μετέδωσε το Irna.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.