Πτήση τρόμου πάνω από τον Ατλαντικό - Τραυματίστηκαν επιβάτες αεροπλάνου από φοβερές αναταράξεις

Πτήση τρόμου πάνω από τον Ατλαντικό - Τραυματίστηκαν επιβάτες αεροπλάνου από φοβερές αναταράξεις

Το Airbus A330 της Aerolíneas Argentinas εκτελούσε το δρομολόγιο Μαδρίτη -Μπουένος Άιρες -  Κάποιοι επιβάτες «εκτοξεύτηκαν» στο ταβάνι της καμπίνας - Εικόνες καταστροφής

ptisi-anatarakseis
Αναταράξεις σε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό έφεραν πανικό και τραυματισμούς για τους ανυποψίαστους επιβάτες που βρέθηκαν στον αέρα να χτυπούν στο ταβάνι της καμπίνας.

Η πτήση της Aerolíneas Argentinas απογειώθηκε στις 8.21 μ.μ. της 18ης Οκτωβρίου από τη Μαδρίτη με προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Όμως το Airbus A330 που μετέφερε 271 επιβάτες και 13 μέλη του πληρώματος επηρεάστηκε από έντονες αναταράξεις, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αναταράξεις άρχισαν περίπου επτά ώρες μετά την έναρξη της 12ωρης πτήσης στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας. Η εταιρεία δήλωσε ότι κατά τη στιγμή των αναταράξεων, οι πινακίδες με τις ζώνες ασφαλείας ήταν αναμμένες και είχε γίνει σχετική ανακοίνωση.
Όμως κάποιοι επιβάτες που έψαχναν τις ζώνες ασφαλείας ή όσοι δεν ήταν δεμένοι εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν στον αέρα και κάποιοι από αυτούς χτύπησαν στο ταβάνι, λόγω των αναταράξεων.

Καροτσάκια και τσάντες πετάχτηκαν μέσα στην καμπίνα καθώς άνοιξαν οι χώροι των χειραποσκευών.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν και τρία από αυτά μεταφέρθηκαν αργότερα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ένας άνθρωπος έσπασε τη μύτη του, σύμφωνα με την γερμανική Bild.

Η πτήση προσγειώθηκε τελικά στο Μπουένος Άιρες, τεσσεράμισι ώρες μετά την έναρξη των αναταράξεων.
Μιλώντας στην εφημερίδα El Pais, ο επιβάτης Αντριαν Τόρες δήλωσε: «Είχαμε πετάξει περίπου επτά ώρες και σχεδόν όλοι μας κοιμηθήκαμε, επειδή εκείνη την ώρα ήταν σχεδόν τρεις στην Ισπανία. Το αεροπλάνο άρχισε να τραντάζεται πολύ και είπα στους συναδέλφους μου, |"πολλές αναταράξεις, προσδεθείτε"»

«Καθώς έψαχνα τη ζώνη ασφαλείας μου, το αεροπλάνο αντιμετώπισε έντονες αναταράξεις» πρόσθεσε και εξήγησε ότι τότε το αεροπλάνο έχασε πολύ απότομα ύψος και ο ίδιος χτύπησε στο ταβάνι, αφήνοντάς του μια μικρή μελανιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης

Τι υποσχέθηκαν να στείλουν οι Ουκρανοί στον Δένδια για να θυμάται την επίσκεψή του στο Κίεβο

Οι τελευταίες ώρες της Τρας στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης