Ρωσία: Κι όμως... Ο Καντίροφ συγκινήθηκε από τα λεγόμενα Γερμανίδας γιαγιάς

Ρωσία: Κι όμως... Ο Καντίροφ συγκινήθηκε από τα λεγόμενα Γερμανίδας γιαγιάς

Η πρώην δασκάλα Γερμανικών του Πούτιν έσταξε μέλι για το φερέφωνο του Ρώσου προέδρου - Η 70χρονη Βέρα Γκούρεβιτς εμφανίστηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram στηρίζοντας με θέρμη τον πόλεμο του Πούτιν

putin-kadirov
Συγκινήθηκε ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, από το εγκώμιο που του έπλεξε η πρώην δασκάλα Γερμανικών του πολιτικού του μέντορα, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο «φερέφωνο του Ρώσου προέδρου», όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, έπλεξε το εγκώμιο η Γερμανίδα πρώην δασκάλα του Πούτιν, Βέρα Γκούρεβιτς.



Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram, η 70χρονη γιαγιά βρήκε την ευκαιρία να στάξει μέλι για το έργο του Καντίροφ στον πόλεμο της Ουκρανίας.

daskala_putin


Ο ηγέτης της Τσετσενίας δημοσίευσε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Γερμανίδας συνταξιούχου στο Telegram, όπου εκεί η ίδια επαινεί τους Τσετσένους μαχητές και λέει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον Καντίροφ για τα όσα έχει κάνει.

«Η Γερμανίδα δασκάλα του Πούτιν έχει τα ίδια μυαλά με αυτά του πρώην μαθητή της», γράφει η εφημερίδα Bild και προσθέτει: «Αλλά και ο Καντίροφ εκφράζει τον «σεβασμό» του για τη Γερμανίδα δασκάλα του Πούτιν, την εποχή που βρισκόταν στη Γερμανία, ως πράκτορας της KGB».

«Είναι «πολύ ευχάριστο» το γεγονός ότι η Βέρα Γκούρεβιτς έχει «μια ξεκάθαρη και σταθερή θέση για τη στρατιωτική ειδική επιχείρηση στο Ντονμπάς και την Ουκρανία», τόνισε ο Καντίροφ προσθέτοντας ότι «μεγάλωσε περισσότερες από μία γενιές άξιων μαθητών».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρώην δασκάλα Γερμανικών του Πούτιν έχει παραχωρήσει ουκ ολίγες συνεντεύξεις σε ρωσικά ΜΜΕ για τον πρώην μαθητή της, αφηγούμενη ιστορίες για τον μικρό Βλαντιμίρ.

«Το έργο της Γερμανίδας δασκάλας απέφερε καρπούς», λέει μεταξύ άλλων ο Καντίροφ, σε μήνυμά του: ο Πούτιν σπούδασε νομικά, πήγε στη σοβιετική μυστική υπηρεσία KGB και εν συνέχεια έγινε κατάσκοπος».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση του Κολωνού η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε τα μηνύματα - «Τα έχουμε χαμένα»

Διπλές αυξήσεις σε 1,3 εκατ. συνταξιούχους - Αυτά είναι τα νέα ποσά, δείτε τα 6 παραδείγματα

Ερευνάται εάν κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος της 12χρονης γνώριζε τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης