Επίθεση Καντίροφ σε Ζελένσκι: «Κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα... Τρέξε πριν σε χτυπήσουμε ξανά»

Επίθεση Καντίροφ σε Ζελένσκι: «Κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα... Τρέξε πριν σε χτυπήσουμε ξανά»

Μετά την κριτική που άσκησε στο Κρεμλίνο για την επιχείρηση στην Ουκρανία, τώρα ο Καντίροφ δηλώνει 100% ικανοποιημένος και απειλεί τον Ζελένσκι

kadyrov_oulrania_xr
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ραμζάν Καντίροφ είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την εξέλιξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ειδικά για τις περιοχές «που δεν επιχειρουν οι δικοί του στρατιώτες».

Σήμερα, μετά τα θανατηφόρα πυραυλικά χτυπήματα των Ρώσων στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις, ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης, που αναβαθμίστηκε στρατιωτικά από τον Πούτιν, αποφάσισε να κρατήσει άλλη στάση, εξαπολύοντας προσωπικές απειλές και στον Ζελένσκι.

«Η Ρωσία δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη στην πραγματικότητα» έγραψε στο Telegram ο Καντίροφ απευθυνόμενος στον Ζελένσκι και συνέχισε: «Σταμάτα να κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα. Είναι καλύτερα να τρέξεις πριν πληγωθείς ξανά. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάς προς τη Δύση. Τι μας λέτε; Πως εσείς μπορείτε και οι άλλοι δεν μπορούν;».

«Τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος με τη διεξαγωγή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» πρόσθεσε ο Καντίροφμ, που προήχθη σε αντισυνταγματάρχη την περασμένη εβδομάδα για τις «υπηρεσίες» του στον πόλεμο της Ουκρανίας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ο «κύριος Λύσανδρος» του Au Revoir

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης