Με έναν χαρταετό του Ολυμπιακού βγήκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία του Κιέβου ο Τάσος Τσιάμης.
Ο Έλληνας που ζει στο Κίεβο έχει γίνει το πρόσωπο τουπολέμου στην Ουκρανία τόσο για τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, αλλά και για τις ανταποκρίσεις του στα κανάλια, βοηθώντας και τους δημοσιογράφους που έχουν ταξιδέψει στο Κίεβο για να μεταφέρουν τις εξελίξεις.
Περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός που ανακοίνωσε η Ρωσία, πήρε έναν χαρταετό του Ολυμπιακού και βγήκε έξω το γραφείο του που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στέλνοντας μήνυμα στους φίλους του.
«Καλημέρα από το Κίεβο, χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας. Να είστε καλά όλοι, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.