ΗΠΑ: Βρέφος τεσσάρων μηνών βρέθηκε ζωντανό δίπλα σε πέντε νεκρούς έπειτα από πάρτι με ναρκωτικά

ΗΠΑ: Βρέφος τεσσάρων μηνών βρέθηκε ζωντανό δίπλα σε πέντε νεκρούς έπειτα από πάρτι με ναρκωτικά

Ζωντανή βρέθηκε και μια ενήλικη, που ακούστηκε ξαφνικά να ουρλιάζει με το μωρό στην αγκαλιά της - Απο υπερβολική χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών ο θάνατος των πέντε ανθρώπων, σύμφωνα με τις αστυνομικές εκτιμήσεις

colorado-overdose1
Τα άψυχα σώματα πέντε ανθρώπων - τριών γυναικών και δυο αντρών - εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Κυριακής σε ένα διαμέρισμα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μετά από ένα πάρτι, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί μεγάλη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στο ίδιο διαμέρισμα, βρέθηκε ζωντανό κι ένα βρέφος τεσσάρων μηνών μαζί με μια ενήλικη. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, τόσο το βρέφος όσο και η ενήλικη δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ναρκωτικά μπορεί να έπαιξαν ρόλο στους θανάτους μετά την ανίχνευση μιας ουσίας που «θα μπορούσε να περιγραφεί ως παράνομη», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. Προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι οι ενήλικες έλαβαν μια ουσία που μπορεί να συνδυάστηκε με φαιντανύλη.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαρροή επικίνδυνων αερίων στην περιοχή, ενώ κανένας από τους νεκρούς δεν φαίνεται να πέθανε βίαια.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα στη Denver Post, είχε ακούσει θόρυβο από το συγκεκριμένο διαμέρισμα που παρέπεμπε σε πάρτι, ενώ όταν βγήκε από το σπίτι του, είδε μια γυναίκα να κρατά ένα μωρό και να φωνάζει, ουρλιάζοντας στο τηλέφωνο. Άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι η αστυνομία είχε επισκεφθεί το ίδιο διαμέρισμα πολλές φορές στο παρελθόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

«Είναι ζωντανός, περιμένει να τον βοηθήσουμε» λέει η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη στο Euroferry Olympia

Ψηφιακά ραντεβού και στο Κτηματολόγιο - Σε λειτουργία το myKtimatologioLive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης