Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό: Οκτώ νεκροί ανάμεσα τους και ένα παιδί

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό: Οκτώ νεκροί ανάμεσα τους και ένα παιδί

Στο λεωφορείο επέβαιναν 40 άνθρωποι και από τη σύγκρουση με φορτηγό τραυματίστηκαν τουλάχιστον οι 20 - Οι αρχές ανέφεραν ότι τα θύματα είναι δυο άνδρες και έξι γυναίκες

λεωφορειο_μεξικο
Συγκλονίζει το βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό, στο οποίο μια επιβάτης  λεωφορείου που  έχει ανατραπεί μετά από συγκρουσή του με φορτηγό σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Κανκούν εκλιπαρεί για βοήθεια.

Η γυναίκα στέκεται μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε οκτώ επιβάτες, ανάμεσα τους και ένα εννιάχρονο κοριτσάκι, ζητώντας βοήθεια από τον άνθρωπο που τραβάει το βίντεο.




Κλείσιμο
Το βίντεο δείχνει αρκετούς επιβάτες που κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο να κάθονται στο γρασίδι, ενώ άλλοι κάθονταν πάνω από το τρακαρισμένο όχημα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 40 άνθρωποί και από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τουλάχιστον οι 20, ανάμεσά τους ένας Γάλλος, δυο Γερμανοί και ένα 4χρονο κορίτσι.

Οι αρχές ανέφεραν ότι τα θύματα είναι δυο άνδρες και έξι γυναίκες, όλοι Μεξικανοί, ενώ οι οδηγοί των δυο οχημάτων νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.


Σύμφωνα με μια προκαταρκτική έκθεση, το λεωφορείο κατευθυνόταν από τη Μέριντα του Γιουκατάν προς το Κανκούν του Κουιντάνα Ρο, όταν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό το πρωί της Κυριακής, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.  Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνόνται. 





Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος μετά την απολογία του

Survivor: Πέντε από τους οκτώ Διάσημους υποψήφιοι για αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Λέσβος: «Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα - Σώος ο οδηγός - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης