Γερμανία: Νεκροί δύο αστυνομικοί από πυρά αγνώστων στη Ρηνανία - Παλατινάτο

Γερμανία: Νεκροί δύο αστυνομικοί από πυρά αγνώστων στη Ρηνανία - Παλατινάτο

Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο ρουτίνας - Οι δράστες έχουν τραπεί σε φυγή

germany_police
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στο κρατίδιο Ρηνανία - Παλατινάτο μετά το θάνατο δύο αστυνομικών, σήμερα τα ξημερώματα, από πυρά αγνώστων.

Οι άτυχοι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο ρουτίνας και οι δράστες άνοιξαν πυρ τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι δράστες έχουν τραπεί σε φυγή με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Focus» και την εφημερίδα «Bild», μία 24χρονη κι ένας 29χρονος έχασαν τη ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα, στην περιφερειακή οδό 22 στη συνοικία Κουζέλ στο δυτικό Παλατινάτο.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, τουλάχιστον ένας εκ των δραστών είναι οπλισμένος, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο District Road 22.

Οι δύο αστυνομικοί πρόλαβαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το κέντρο και να ειδοποιήσουν για τους πυροβολισμούς. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι ενισχύσεις στο σημείο, ήταν πλέον αργά για τους αστυνομικούς ενώ οι δράστες πρόλαβαν να το σκάσουν.

Η αστυνομική έρευνα έχει επεκταθεί και στο γειτονικό Ζάαρλαντ, όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Bild». Οι αρχές κάνουν έκκληση στους οδηγούς αυτοκινήτων να μην σταματούν εάν δουν κάποιον να κάνει ωτοστόπ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά θανάτου» για τη «Μις ΗΠΑ 2019» από ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Στο σπίτι με courier από σήμερα τα χάπια για τον κορωνοϊό - Πώς γίνεται η αίτηση

Πού έφτασε τους -9°C η θερμοκρασία σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης