Απίστευτο: Οδηγός βλέπει πορνό εν κινήσει... (φωτογραφίες)

Απίστευτο: Οδηγός βλέπει πορνό εν κινήσει... (φωτογραφίες)

Οι οδηγοί με αυτοκίνητα που την έχουν μεγάλη την οθόνη, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους τρόπους που επιλέγουν να «ψυχαγωγούνται» στο μποτιλιάρισμα.

Στιγμιοτυπο_2022-01-18__7_36_45_μμ
Τα Tesla έχουν φέρει πολλές καινοτομίες στην αυτοκίνηση τα τελευταία χρόνια, μία εκ των οποίων είναι η τεράστια κεντρική οθόνη και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης.


Και τα δύο μαζί μπορεί ο καθένας να τα εκμεταλλευτεί με τον τρόπο που νομίζει πιο κοντά στα γούστα του. Όμως στην περίπτωση του οδηγού στο νότιο Λονδίνο, τα γούστα αυτά ήταν κάπως περίεργα.

Ο οδηγός του Tesla Model S θεώρησε ως έναν εποικοδομητικό τρόπο να περάσει την ώρα του παρακολουθώντας ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου στην τεράστια οθόνη του αυτοκινήτου του, όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα της Daily Mirror.

Όμως το μέγεθος της οθόνης του Tesla την κάνει ορατή από άλλα αυτοκίνητα, ιδίως αν βρίσκεται σε μποτιλιάρισμα και γίνεται ακόμα πιο εύκολο στους διπλανούς να πάρουν “μάτι”.

Κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, με κάποιον από τους οδηγούς που τον ακολουθούσαν να μην αντιστέκεται στον πειρασμό και να τον καταγράφει με το κινητό του.

Ο άτακτος οδηγός του Tesla παρακολουθούσε φωτογραφίες γυμνών γυναικών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του για να σκρολάρει και να ζουμάρει σε επίμαχα σημεία, προς δόξαν της τεχνολογίας και της ψηφιακής διασύνδεσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης