Γερμανία - Kαρλ Λάουτερμπαχ: Ο νέος υπουργός Υγείας αναζητά το μεγάλο έρωτα...

Γερμανία - Kαρλ Λάουτερμπαχ: Ο νέος υπουργός Υγείας αναζητά το μεγάλο έρωτα...

H προσωπική ζωή του Kαρλ Λάουτερμπαχ θυμίζει την ταινία «Ο πόλεμος των Ρόουζ» - Στα επαγγελματικά όμως πατάει καλά στη Γη

lautebach_1
Σκληρό καρύδι είναι ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Κάρλ Λάουτερμπαχ. Στα προσωπικά του, ο 58χρονος Σοσιαλδημοκράτης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Mε την πρώην του σύζυγο είναι στα «μαχαίρια» τα τελευταία 16 χρόνια.

Οι δυο τους έφθασαν στα δικαστήρια αφού εκείνη τον κατηγόρησε ότι η λέξη «διατροφή» ήταν άγνωστη στο λεξιλόγιό του. Ωστόσο, με τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν, ο Λάουτερμπαχ υποστηρίζει ότι είναι άψογος.

Ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει αποκτήσει και πέμπτο απόγονο, τον καρπό του έρωτά του με μία δημοσιογράφο, με την οποία είχαν ολιγόμηνη σχέση. Στα 58, δεν έχει βρει το μεγάλο έρωτα όπως υποστηρίζει, δηλώνοντας εργένης...

Η προσωπική του ζωή θυμίζει την ταινία «Ο Πόλεμος των Ρόουζ», όπως γράφει το περιοδικό Bunte. Από το 1996 έως το 2010 ήταν παντρεμένος με την επιστήμονα και γιατρό Άνγκελα Σπέλσμπεργκ.

Η πρώην του σύζυγος στάζει δηλητήριο δηλητήριο για τον Λάουτερμπαχ, λέγοντας όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλες ευθύνες.

«Στο δικαστήριο, είχα την εντύπωση ότι τα χρήματα και η καριέρα ήταν τα πιο σημαντικά πράγματα για εκείνον», είχε πει η Σπέλσμπεργκ.

Το 2020, οι πρώην σύζυγοι τσακώθηκαν για μία ακόμη φορά σε τηλεοπτικό πλατό αυτή τη φορά.

Κλείσιμο
Η Σπέλσμπεργκ ισχυρίστηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους ότι η πανδημία είχε τελειώσει και ότι οι επιπλοκές του κορωνοϊού θα ήταν ήπιες.

Αντιθέτως, ο πρώην της προειδοποίησε τους Γερμανούς ότι έρχονται δύσκολες μέρες. Λίγες ημέρες μετά, επιβεβαιώθηκε.

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTL» , ο Λάουτερμπαχ υποστήριξε ότι τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά με τα παιδιά του. Με τη κόρη του Ρόζα κάνουν συχνά τζόκινγκ.

Απόφοιτος του Χάρβαρντ

Ο ψιλόλιγνος διοπτροφόρος πολιτικός με το ασύμμετρο μαλλί, καλείται να διαχειριστεί το καυτό θέμα της πανδημίας της Covid την ώρα που στην πατρίδα του πολλοί είναι αυτοί που δεν τον συμπαθούν. Τα αυστηρά μέτρα που προτείνει, βρίσκουν πολλούς αντίθετους όπως για παράδειγμα τα στάδια να μην έχουν πάνω από πέντε χιλιάδες θεατές στη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο Καρλ Λάουτερμπαχ προέρχεται από εργατική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν επιστάτης και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Zeit», δεν ήθελε να τον στείλει στο Γυμνάσιο. Ωστόσο, ο Λάουτερμπαχ κατάφερε να πάρει δύο πτυχία Ιατρικής: το ένα από το Πανεπιστήμιο του Ντίσελντορφ και το άλλο από το Χάρβαρντ.

Είναι μέλος του SPD από το 2001.

Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας της, ο 58χρονος Σοσιαλδημοκράτης προειδοποιεί τους Γερμανούς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη νόσο Covid στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους ανεμβολίαστους αλλά και σε όσους δεν προσέχουν.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπε να σταματήσουμε τις χημειοθεραπείες και μας έδινε δικά του σκευάσματα» κατήγγειλε δικηγόρος για τον ψευτογιατρό

«Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός γιατί οι θάνατοι από κορωνοϊό αφορούν κυρίως σε πολίτες πάνω από 70 ετών», λέει η Γκάγκα

Έτσι θα εκδίδεται ψηφιακά η άδεια κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης