BioNTech: Ο CEO εγκωμιάζει τη δασκάλα του - «Τα μαθηματικά σας με βοήθησαν στην παρασκευή του εμβολίου»

BioNTech: Ο CEO εγκωμιάζει τη δασκάλα του - «Τα μαθηματικά σας με βοήθησαν στην παρασκευή του εμβολίου»

Με αφορμή τα γενέθλιά της ο  διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν ευχαρίστησε τη δασκάλα του για τις γνώσεις που του προσέφερε

240930851_10216524245099118_1148508853610639020_n
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη του δασκάλα είπε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας «BioNTech» Ουγκούρ Σαχίν με αφορμή τα 80στά γενέθλιά της.

Ο τουρκικής καταγωγής Ουγκούρ Σαχίν έπλεξε το εγκώμιο στην αγαπημένη του δασκάλα, Γκιζέλα Ζέουλεν, που σήμερα γίνεται 80 ετών και την ευχαρίστησε θερμά για τα όσα του δίδαξε καθώς του χρησίμευσαν ιδιαίτερα στην παρασκευή του εμβολίου κατά της νόσου Covid.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο «n-tv», η εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech έχει συνεχώς ανοδική πορεία κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο διευθύνων σύμβουλός της ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει την πρώην δασκάλα του από την Κολωνία, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Ο Σαχίν τόνισε επίσης ότι τα μαθηματικά που του δίδαξε η Γκιζέλα Σέουλεν τον βοήθησαν σημαντικά στην ανάπτυξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Χάρη στη διδασκαλία σας κι εσάς προσωπικά, ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το εμβόλιο με μεγάλη αποφασιστικότητα τον Ιανουάριο του περασμένου έτους», υποστηρίζει ο Σαχίν στο επιμαχο βίντεο με το στόμα του να στάζει μέλι για την Γκιζέλα Σέουλεν, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Κολωνίας «Kölner Stadt-Anzeiger».

«Τα μαθηματικά με βοήθησαν να κατανοήσω τους βιολογικούς μηχανισμούς των ασθενειών και την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων», πρόσθεσε ο Σαχίν.


Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης