Παιδιά στο παιχνίδι ανακάλυψαν θησαυρό εκατομμυρίων ευρω - Δείτε το video

Παιδιά στο παιχνίδι ανακάλυψαν θησαυρό εκατομμυρίων ευρω - Δείτε το video

Ομάδα παιδιών «τρύπωσε» μέσα στο κτήριο, όπου τους περίμενε ένας μοναδικός, τετράτροχος θησαυρός: Δεκάδες εμβληματικά αυτοκίνητα που λογίζονται ως πολιτιστικά προϊόντα τεράστιας σημασίας.

Στιγμιοτυπο_2021-08-19__8_55_23_πμ
Πάνω σε έναν «θησαυρό» με δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα ανεκτίμητης αξίας έμελλε να «πέσει» πριν από λίγες μέρες μια παρέα πιτσιρικάδων.


Εμφορούμενη από μια δίψα… για μυστήριο, η ομάδα παιδιών τρύπωσε μέσα στο προαύλιο χώρο ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, με μερικά από αυτά να καταγράφουν κάθε κίνηση της παρέας μέσω της κάμερας των κινητών τηλεφώνων τους.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο –που δημοσιεύτηκε αρχικά σε μια ομάδα συνομιλίας στην εφαρμογή WhatsApp- κάποιοι πιτσιρικάδες δεν συμβιβάστηκαν με την εξερεύνηση του εξωτερικού χώρου και αποφάσισαν να παραβιάσουν την κλειδαριά, ώστε να εισέλθουν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Τα ευρήματα, πραγματικά, είναι εντυπωσιακά: Δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται ως «πολιτιστικά προϊόντα» τεράστιας σημασίας, έμεναν επί χρόνια σκεπασμένα κάτω από ένα πέπλο σκόνης, κυριολεκτικά παρατημένα.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης