Αϊτή: Συνελήφθησαν κάποιοι από τους «φερόμενους ως δολοφόνους» του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ

Αϊτή: Συνελήφθησαν κάποιοι από τους «φερόμενους ως δολοφόνους» του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εικόνες απο τα δύο φερόμενα ως μέλη της ομάδας των δολοφόνων του προέδρου της Αϊτής

haiti_police
«Φερόμενα μέλη» της ομάδας των ενόπλων η οποία δολοφόνησε τον πρόεδρο της Αϊτής, τον Ζοβενέλ Μοΐζ, στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη στο σπίτι του, συνελήφθησαν από την αστυνομία, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φραντς Εξαντίς.

«Φερόμενοι ως δολοφόνοι του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ συνελήφθησαν από την αστυνομία», ανέφερε ο υπουργός Επικοινωνίας της κυβέρνησης μέσω Twitter, υποσχόμενος ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες εμφανιζόμενος σε λίγη ώρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.



Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εικόνες απο τα δύο φερόμενα ως μέλη της ομάδας των δολοφόνων του πρόεδρο της Αϊτής. Οι εικόνες των ανδρών οι οποίοι φορούν λευκές φανέλες, κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση της σύλληψης των δυο φερόμενων ως δολοφόνων απο τον υφυπουργό Επικοινωνίας της κυβέρνησης.

Κλείσιμο

O πρόεδρος της Αϊτής, Ζοβενέλ Μοΐζ έπεσε νεκρός από πυρά ομάδας αγνώστων, που επιτέθηκαν στο σπίτι του. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε και η σύζυγος του Μοΐζ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Κλοντ Ζόζεφ, ο οποίος αναλαμβάνει, προσωρινά, προεδρικά καθήκοντα στην Αϊτή.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σταθερά ψηλά τα κρούσματα: Στα 1.820 τα σημερινά - Τα 1.061 στην Αττική και τα 239 στα νότια προάστια

Τουρισμός: Η εξάπλωση της μετάλλαξης «Δέλτα» φέρνει τις πρώτες ακυρώσεις

EURO 2020: Η βουτιά του Στέρλινγκ, η δεύτερη μπάλα και στο VAR η Βασίλισσα της Αγγλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης