Προξενιό με Άγγλο ποδοσφαιριστή έκανε στη Μέγκαν Μαρκλ φίλη της το 2013

Προξενιό με Άγγλο ποδοσφαιριστή έκανε στη Μέγκαν Μαρκλ φίλη της το 2013

Η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Λίζι Κάντι, υποστηρίζει ότι το 2013 η αμερικανίδα ηθοποίος είχε εκφράσει την αγάπη της για το Λονδίνο ενώ είχε τονίσει ότι ήθελε έναν Άγγλο άντρα-Την απέρριψε ο ποδοσφαιριστής

meg-1

Αποφασισμένη να βρει Λονδρέζο γαμπρό φαίνεται πως ήταν η Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται μια παλιά της φίλη και ραδιοφωνική περσόνα, Lizzie Cundy, είχε προσπαθήσει να της κάνει προξενιό με τον βρετανό ποδοσφαιριστή Ashley Cole το 2013.

Όπως είπε η Cundy, η Μέγκαν είπε ότι αγαπάει το Λονδίνο και θα ήθελε έναν Άγγλο άντρα δίπλα της και τότε η ίδια έψαξε το κινητό της ώστε να βρει ποιος θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος. Ωστόσο, ο 40 χρονός σήμερα Cole, που θεωρείται από τα καλύτερα αριστερά μπακ της γενιάς του, δεν ενδιαφερόταν για αυτή τη γνωριμία. Πριν «συνταξιοδοτηθεί» από τη ενεργό δράση είχε παίξει στις ομάδες Chelsea και Arsenal.

Ωστόσο, η αδιαφορία του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως ήταν «τυχερή» για την ηθοποίο αφού λίγο αργότερα γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι την ίδια χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Κυριακή, το πριγκιπικό ζευγάρι που διαμένει σήμερα στην Καλιφόρνια ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης τους, Λιλιμπετ-Νταϊάνα ενώ έχουν ήδη έναν γιο δύο ετών, τον Άρτσι. Οι σχέσεις του ζευγαριού με το Μπάκιγχαμ είχαν ταραχτεί μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη τους στην Όπρα Ουινφρέι όπου μεταξύ άλλων είχαν κατηγορήσει τους γαλαζοαίματους για ρατσισμό, λόγω του χρώματος της Μέγκαν Μαρκλ.


Ειδήσεις σήμερα

Καιρός σήμερα: Καταιγίδες ξανά στην Αθήνα - Νέα κακοκαιρία με χαλάζι - Χάρτες του meteo

Πρέβεζα: «Πράσινη παλίρροια» από φύκι κατέκλυσε το λιμάνι - Δείτε φωτογραφίες

Roland Garros- O Τζόκοβιτς για τον αντίπαλό του αύριο στον τελικό: «Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης