Roland Garros- O Τζόκοβιτς για τον αντίπαλό του αύριο στον τελικό: «Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ»

Roland Garros- O Τζόκοβιτς για τον αντίπαλό του αύριο στον τελικό: «Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ»

O Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για το απίστευτο παχνίδι του  με τον Ράφα - «Το παιχνίδι του Τσιτσιπά έχει ωριμάσει», είπε

nole-tsitsipas-arthro
Ως το καλύτερο του παιχνίδι στο Roland Garros και ένα από τα τρία καλύτερα της καριέρας χαρακτήρισε αυτό με τον Ράφα Ναδάλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος είπε στη συνέντευξη Τύπου για τον σπουδαίο ημιτελικό: «Σίγουρα ήταν το καλύτερο ματς που έχω παίξει στο Roland Garros και μέσα στο Top 3 των αγώνων που έχω παίξει σε όλη μου την καριέρα, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ποιότητα του τένις, τον μεγάλο μου αντίπαλο που έχει τόση επιτυχία εδώ πέρα και την ατμόσφαιρα που ήταν ηλεκτρισμένη».

«Ωρίμασε το παιχνίδι του Τσιτσιπά»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε και στον τελικό της Κυριακής (16:00) με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Είναι φοβερό επίτευγμα για τον Τσιτσιπά, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ. Είναι σε εξαιρετική φόρμα, είναι πρώτος στο Race, έχει συνολικά τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχει ωριμάσει πολύ ως παίκτης και πιθανότατα είναι η καλύτερή του επιφάνεια. Παίξαμε έναν επικό ημιτελικό των πέντε σετ πέρυσι. Ξέρω ότι θα είναι και αυτό ένα δύσκολο ματς για μένα».



Κλείσιμο
Και τώρα οι δυο τους

Τρεις φορές είχε φτάσει ένα βήμα πριν την πηγή, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Κάποιοι μπορεί να πίστεψαν κιόλας ότι αυτό είναι το ταβάνι του. Τους διέψευσε πάλι. Ο τέταρτος ημιτελικός σε τουρνουά Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon και US Open) και δεύτερος συνεχόμενος στο Παρίσι αποδείχθηκε και φαρμακερός για τον τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που καθήλωσε τους πάντες λύγισε την αντίσταση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό. Απέναντί του θα βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε του Ράφα Ναδάλ σε μια τιτανομαχία που πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα ματς του σύγχρονου τένις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc0xvokexich-sf)


«Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έχω έρθει, από ένα μικρό μέρος της Αθήνας, ήταν όνειρό μου να παίξω κάποια στιγμή στα γήπεδα του Roland Garros. Δεν είχα ονειρευτεί, ότι θα μπορούσα να παίξω σε έναν τελικό.», είπε λίγο μετά το θρίαμβο του ο βουρκωμένος Στέφανος, αλλά η χαρά και η συγκίνηση έχουν τελειώσει από χθες το βράδυ καθώς αύριο υπάρχει το πιο μεγάλο ματς (μέχρι το επόμενος) της καριέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ινδία: Ο Κομμουνισμός, ο Μαρξισμός και ο Λενινισμός θα... παραβρεθούν στον γάμο του Σοσιαλισμού

Βόλος: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 5χρονο και τον εγκατέλειψε!

Η G7 ενέκρινε το σχέδιο για τον παγκόσμιο εταιρικό φόρο 15%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης